Rozprávková torta

Rozprávková torta

Trvanie: 01:30 (h:m) Porcie: 12 (ks)
Chuť ako z rozprávky.
Ingrediencie
Roláda
Plnka
Ďalej potrebujeme
  • ovocie
Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku
  1. Žĺtky s cukrom vyšľaháme do peny. Postupne pridáme múku s Kypriacim práškom a nakoniec zľahka vmiešame sneh z bielkov. Rozotrieme na plech vystlaný papierom na pečenie a pečieme pri 180 °C cca 10 minút. Upečený plát ešte horúci natrieme džemom a zrolujeme.
  2. Zo 400 ml mlieka a Zlatého krému uvaríme puding. Želatínu necháme napučať do 100 ml mlieka, mierne ju zohrejeme, rozmiešame, vlejeme za stáleho šľahania do vychladnutého pudingu. Pridáme práškový cukor, vyšľahané Šľahačkové potešenie v 300 ml mlieka a Vanilínový cukor.
  3. Roládu nakrájame na tenké kolieska a poukladáme na dno a boky tortovej formy alebo misy. Vnútro naplníme striedavo vrstvami plnky a ľubovoľného ovocia. Na vrch uložíme kolieska rolády alebo piškóty. Tortu necháme cez noc v chladničke stuhnúť.

Dobrý tip:
Krém rýchlejšie vychladne, ak ho s nádobou ponoríme do studenej vody s ľadom a občas zamiešame.

Pridať hodnotenie
* * *
Ingrediencie
Roláda
Plnka
Ďalej potrebujeme
  • ovocie
Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku

Produkty k receptu
Newsletter

Máte záujem vedieť ako prvý o našich akciách, novinkách a receptoch?

Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti. Používaním našej webovej lokality vyjadrujete súhlas s používaním všetkých súborov cookie v súlade s našimi zásadami používania súborov cookie. Prečítať viac

Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré do vášho počítača umiestňujú vami navštívené webové lokality. Webové lokality používajú súbory cookie na uľahčenie efektívnej navigácie a vykonania určitých funkcií používateľom. Súbory cookie, ktoré sú potrebné na správne fungovanie webovej lokality, možno nastaviť bez vášho súhlasu. Všetky ostatné súbory cookie musia byť pred nastavením v prehliadači schválené. Svoj súhlas s používaním súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť na tejto stránke.


Prijať nevyhnutné