Bezlepkové tyčinky
- 200g Cake mix Liana
- 70 g maslo alebo rastlinný tuk
- 1 ks vajce
- 5 g soľ
- 100 g kyslá smotana alebo jogurt
Ďalej potrebujeme
- 1 ks vajce na potretie
- sezam, mak, celá rasca a hrubozrnná soľ na posypanie
- Všetky suroviny spracujeme na cesto, zabalíme do fólie a uložíme na 15 minút do chladničky.
- Cesto vyvaľkáme na pomúčenej pracovnej doske na hrúbku 2-3 mm a vykrajovačom tyčiniek alebo radielkom vykrojíme rôzne tvary.
- Uložíme na plech vystlaný papierom na pečenie a potrieme rozšľahaným vajíčkom. Posypeme podľa chuti sezamom, rascou, makom alebo hrubozrnnou soľou a pečieme na 170°C 15-20 minút do ružova.
- 200g Cake mix Liana
- 70 g maslo alebo rastlinný tuk
- 1 ks vajce
- 5 g soľ
- 100 g kyslá smotana alebo jogurt
Ďalej potrebujeme
- 1 ks vajce na potretie
- sezam, mak, celá rasca a hrubozrnná soľ na posypanie
Produkty k receptu