Pečenie s kváskom

10 mýtov a skutočností o kvásku

10 mýtov a skutočností o kvásku

21.05.2020

Pravda alebo lož o kvásku, ktorý sa opäť dostáva do popredia. celý článok

Ako založiť BEZLEPKOVÝ KVÁSOK

Ako založiť BEZLEPKOVÝ KVÁSOK

21.04.2020

1. deň - do sklenenej misky dáme 50 g ryžovej múky. Pridáme 50 ml teplej vody, aby vzniklo hustejšie cesto. Misku prikryjeme fóliou a necháme pri izbovej teplote do naledujúceho dňa odležať. Ak… celý článok

Výhody kváskovania

Výhody kváskovania

16.04.2020

Je to jeden z mnohých súčasných trendov alebo je skutočne kvások prospešný pre naše telo? Rozhodne možnosť B! Kvások oproti klasickému droždiu má zdraviu prospešné prednosti: … celý článok

Newsletter

Máte záujem vedieť ako prvý o našich akciách, novinkách a receptoch?

Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti. Používaním našej webovej lokality vyjadrujete súhlas s používaním všetkých súborov cookie v súlade s našimi zásadami používania súborov cookie. Prečítať viac

Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré do vášho počítača umiestňujú vami navštívené webové lokality. Webové lokality používajú súbory cookie na uľahčenie efektívnej navigácie a vykonania určitých funkcií používateľom. Súbory cookie, ktoré sú potrebné na správne fungovanie webovej lokality, možno nastaviť bez vášho súhlasu. Všetky ostatné súbory cookie musia byť pred nastavením v prehliadači schválené. Svoj súhlas s používaním súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť na tejto stránke.


Prijať nevyhnutné