Bezlepkové škoricové keksíky
- 125 g Cake mix Liana
 - 125 g maslo
 - 50 g cukor práškový
 - 50 g Puding Tmavá čokoláda Liana
 - 2 vrecká Škoricový cukor Liana
 
Ďalej potrebujeme
- Ryžová múka Liana na podsypanie
 
- V mise zmiešame všetky ingrediencie a vypracujeme kompaktné cesto. Zabalíme ho do fólie a necháme 30 minút v chladničke odležať.
 - Na pomúčenej pracovnej doske rozdelíme cesto na dve časti. Z každej časti urobíme valej s priemerom cca 1,5 cm. Rozkrájame ho na cca 2 cm kúsky a rozlačíme tĺčikom na mäso. Ukladáme na plech vystlaný papierom na pečenie a pečieme na 180°C 8-10 minút.
 
- 125 g Cake mix Liana
 - 125 g maslo
 - 50 g cukor práškový
 - 50 g Puding Tmavá čokoláda Liana
 - 2 vrecká Škoricový cukor Liana
 
Ďalej potrebujeme
- Ryžová múka Liana na podsypanie
 
Produkty k receptu