Dobré rady od Liany

Čokoláda nie je iba sladkou pochúťkou

Čokoláda nie je iba sladkou pochúťkou

11.05.2021

Jednou z najvyhľadávanejších pochúťok na svete je bezpodmienečne čokoláda. Keďže nie je čokoláda ako čokoláda, rovnako ako pri káve, víne alebo olivovom oleji musíte vybrať ten nakvalitnejší produkt,… celý článok

Ovsené vločky a ich priaznivé účinky na organizmus

Ovsené vločky a ich priaznivé účinky na organizmus

13.04.2021

V minulosti boli ovsené vločky základom jedálnička chudobných, ktoré kombinovali s rôznymi obilninami a strukovinami. Dnes sa ovsené vločky stali hviezdou sociálnych sietí v rôznych farebných a… celý článok

Lyofilizované ovocie: farebná vitamínová bomba

Lyofilizované ovocie: farebná vitamínová bomba

11.03.2021

Pamätáte si rozprávku o dvanástich mesiačikoch, kedy Maruška musela ísť kvôli macoche v zime do lesa hľadať lesné jahody? Dnes by túto jej požiadavku vedela splniť oveľa jednoduchšie. Dlhé stáročia… celý článok

Ako odstrániť vodný kameň rýchlo, lacno a ekologicky? Pre nás žiadny problém!

Ako odstrániť vodný kameň rýchlo, lacno a ekologicky? Pre nás žiadny problém!

09.03.2021

Vodný kameň je nočnou morou väčšiny slovenských domácností. Gazdinky neznášajú biely povlak na inak dokonale čistých povrchoch a domáci kutilovia, ktorí sa snažia udržať dokonalý chod všetkých… celý článok

Ako ozdobiť tortu?

Ako jednoducho ozdobiť tortu?

09.02.2021

V predchádzajúcom článku sme si zrhnuli pár základných tipov, ktoré vám pomôžu upiecť tú najlepšiu tortu. Dokonalá torta by nemala iba chutiť, ale aj vyzerať. Tak ako v príchutiach, aj vo výzore má… celý článok

Ako upiecť dokonalú tortu?

Ako upiecť dokonalú tortu?

12.01.2021

Pečenie torty pre mnohých predstavuje nočnú moru. Raz je to zlý korpus, inokedy zrazená plnka, a keď sa už zdá, že je všetko podľa našich predstáv, nepodarí sa nám zdobenie torty. Ponúkame vám pár… celý článok

Tipy a triky na vianočné pečenie

Tipy a triky na vianočné pečenie

30.11.2020

Vianoce sú už za dverami a všetci si prajeme prežiť ich v čo najväčšej pohode, bez stresu a v harmónii. Prípravy na najkrajšie sviatky roka robia mnohým gazdinkám vrásky na čele už od začiatku… celý článok

Ako mať kvalitu v kuchyni?

Ako mať kvalitu v kuchyni?

27.11.2020

Kuchyňa je rajónom, ale zároveň aj rajom každej ženy. Kúzlo maminej a babkinej kuchyne je skryté v tom, že aj z malého množstva surovín dokážu vyčarovať vynikajúce jedlo. Správna slovenská gazdinka… celý článok

Škorica ako pomocník, ale aj škodca

Škorica ako pomocník, ale aj škodca

20.10.2020

Škorica je korenina, ktorá pochádza z vnútornej kôry stromov z rodu škoricovníkov. Je dostupná v tyčinkách alebo mletá. Tyčinky škorice vydržia dlhšie, je možné si ich nastrúhať alebo použiť do čaju.… celý článok

Kyselina citrónová Liana: lacný pomocník v domácnosti

Kyselina citrónová Liana: lacný pomocník v domácnosti

21.09.2020

Kyselina citrónová je prirodzenou zložkou v mnohých druhoch ovocia a zeleniny. Najväčšie množstvo kyseliny citrónovej môžeme nájsť v citrusoch, predovšetkým v citrónoch a limetkách. Je zložená z… celý článok

Priaznivé účinky kakaa na naše zdravie

Priaznivé účinky kakaa na naše zdravie

11.09.2020

Mnohé výskumy dokazujú, že kvalitné kakao môže byť veľmi užitočné pre naše zdravie a organizmus. Obsahuje cenné látky, minerály (horčík, draslík, železo, vápnik) a vitamíny (A, B, C, E), ktoré sú… celý článok

Kypriaci prášok do pečiva vs. Sóda bikarbóna

Kypriaci prášok do pečiva vs. Sóda bikarbóna

12.08.2020

Kypriaci prášok alebo sóda bikarbóna je Váš parťák pri pečení? A vedeli ste, že tieto dve kypridlá netreba v recepte zamieňať? Mnoho ľudí zastáva názor, že použiť v recepte sódu bikarbónu alebo… celý článok

Psyllium a práca s bezlepkovým cestom

Psyllium a práca s bezlepkovým cestom

11.06.2020

Vláknina psyllium dokáže doplniť lepok v bezlepkovom pečení. Naše bezgluténové múčne zmesi Bread mix white, Bread mix dark a Bakery mix už určitý podiel psyllia, ale aj iných vláknin obsahujú, preto… celý článok

Zaváranie s Lianou

Zaváranie s Lianou

29.05.2020

Zaváranie s výrobkami Liana, ktoré bude odteraz hračkou. celý článok

Liečivý zázrak menom SÓDA

Liečivý zázrak menom SÓDA

31.03.2020

Sóda bikarbóna je známa po celom svete. Je skvelá v kuchyni na čistenie riadu, vhodná pri pálení záhy alebo ako prísada do cesta. Často však zabúdame na jej výnimočné účinky pre naše zdravie. Ochrana… celý článok

Ako podporiť imunitu

Ako podporiť imunitu

15.03.2020

Posilnenie imunity v každom ročnom období vďaka osviežujúcemu nápoju LianaVIT s 10 vitamínmi pre Vaše zdravie. celý článok

Žiadna nudná poleva! Stavte na MIRROR GLAZE

Žiadna nudná poleva! Stavte na MIRROR GLAZE

28.02.2020

Mirror - farebné zrkadlové polevy Zrkadlová lesklá poleva na zákusky určite neunikla pozornosti každej dobrej cukrárky. Trendy sa menia aj v gastronómii a osvedčené polevy nahrádza MIRROR GLAZE -… celý článok

7 tipov pri práci so želatínou Liana

7 tipov pri práci so želatínou Liana

21.02.2020

7 praktických rád, ktoré by ste mali vedieť pri práci so želatínou Liana. celý článok

Newsletter

Máte záujem vedieť ako prvý o našich akciách, novinkách a receptoch?

Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti. Používaním našej webovej lokality vyjadrujete súhlas s používaním všetkých súborov cookie v súlade s našimi zásadami používania súborov cookie. Prečítať viac

Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré do vášho počítača umiestňujú vami navštívené webové lokality. Webové lokality používajú súbory cookie na uľahčenie efektívnej navigácie a vykonania určitých funkcií používateľom. Súbory cookie, ktoré sú potrebné na správne fungovanie webovej lokality, možno nastaviť bez vášho súhlasu. Všetky ostatné súbory cookie musia byť pred nastavením v prehliadači schválené. Svoj súhlas s používaním súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť na tejto stránke.


Prijať nevyhnutné