Zaváranie s Lianou
Leto, more, slnko, pláž, prázdniny. Letné horúce obdobie má množstvo výhod a určite medzi ne patrí aj chutné ovocie. Práve leto je obdobím zavárania a prípravy džemov, aby sme si ovocie mohli vychutnávať aj v takejto podobe v ostatných zimných mesiacoch. Navyše skúšanie nových receptov a chutí môže byť zábava. S našimi produktami na zaváranie Liana zaváranie bude hračkou.
KYSELINA SORBOVÁ
Konzervačný prostriedok vhodný na prípravu džemov, marmelády, sirupov, kečupov. Zabraňuje tvorbe plesní, baktérií, kvasiniek a tým zachová Vaše džemy, marmelády a iné výrobky z Vašej vlastnej kuchyne dlho bez pokazenia.
KYSELINA CITRÓNOVÁ
Kyselina citrónová potravinárska sa používa na dochutenie kompótov, ovocných šalátov, pri výrobe džemov a lekvárov, sirupov a tiež je vhodná na dochutenie ovocných nápojov a na čistenie domácnosti.
ŽELÍRKA 2:1
Želirujúci prípravok vhodný na rýchlu prípravu džemov, marmelád, želé. Pridáva sa priamo do ovocnej šťavy (1 vrecko na 750 ml šťavy + 500 g cukru) alebo priamo do ovocia (1 vrecko na 1 kg ovocia + 500 g cukru). Pridáva sa vždy pred pridaním cukru. Naša Želírka Liana obsahuje prírodný pektín získaný z jabĺk a citrusov.