Bezlepkové škoricovo-mandľové keksíky

Bezlepkové škoricovo-mandľové keksíky

Ingrediencie
Ďalej potrebujeme
Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku
  1. Zo všetkých surovín vypracujeme hladké cesto, ktoré zabalíme do potravinovej fólie a odložíme približne na 12 hodín do chladničky.
  2. Cesto vyvaľkáme na Cake mixom Liana podsypanej silikónovej podložke na hrúbku 5 mm. Vykrajujeme tenšie kolieska, potrieme bielkom a posypeme zmesou vanilínového cukru, škorice a drvených madľových lupienkov. Pečieme 10 minút na 180°C.
Pridať hodnotenie
* * *
Ingrediencie
Ďalej potrebujeme
Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku

Produkty k receptu
Newsletter

Máte záujem vedieť ako prvý o našich akciách, novinkách a receptoch?

Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti. Používaním našej webovej lokality vyjadrujete súhlas s používaním všetkých súborov cookie v súlade s našimi zásadami používania súborov cookie. Prečítať viac

Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré do vášho počítača umiestňujú vami navštívené webové lokality. Webové lokality používajú súbory cookie na uľahčenie efektívnej navigácie a vykonania určitých funkcií používateľom. Súbory cookie, ktoré sú potrebné na správne fungovanie webovej lokality, možno nastaviť bez vášho súhlasu. Všetky ostatné súbory cookie musia byť pred nastavením v prehliadači schválené. Svoj súhlas s používaním súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť na tejto stránke.


Prijať nevyhnutné