Bezlepkové škoricovo-mandľové keksíky
- 125 g Fine mix Liana
- 125 g Cake mix Liana
- 150 g cukor práškový
- 2 PL med
- 40 g zmäknuté maslo alebo tuk
- 1 vajce
Ďalej potrebujeme
- bielok na potretie
- 1 vrecko Vanilínový cukor Liana
- Škorica mletá Liana
- drvené mandľové lupienky
- Zo všetkých surovín vypracujeme hladké cesto, ktoré zabalíme do potravinovej fólie a odložíme približne na 12 hodín do chladničky.
- Cesto vyvaľkáme na Cake mixom Liana podsypanej silikónovej podložke na hrúbku 5 mm. Vykrajujeme tenšie kolieska, potrieme bielkom a posypeme zmesou vanilínového cukru, škorice a drvených madľových lupienkov. Pečieme 10 minút na 180°C.
- 125 g Fine mix Liana
- 125 g Cake mix Liana
- 150 g cukor práškový
- 2 PL med
- 40 g zmäknuté maslo alebo tuk
- 1 vajce
Ďalej potrebujeme
- bielok na potretie
- 1 vrecko Vanilínový cukor Liana
- Škorica mletá Liana
- drvené mandľové lupienky
Produkty k receptu