Bezlepkové škoricovo-mandľové keksíky

  • Recept od zákazníčky
Bezlepkové škoricovo-mandľové keksíky
  • 0
    hodnotenie
  • Trvanie
    -
    (h:m)
  • Porcie
    -
    (ks)

Ingrediencie

125 g Fine mix Liana
125 g Cake mix Liana
150 g cukor práškový
2 PL med
40 g zmäknuté maslo alebo tuk
1 vajce
 
Ďalej potrebujeme:
bielok na potretie
1 vrecko Vanilínový cukor Liana
Škorica mletá Liana
drvené mandľové lupienky

Postup

1. Zo všetkých surovín vypracujeme hladké cesto, ktoré zabalíme do potravinovej fólie a odložíme približne na 12 hodín do chladničky. 
 
2. Cesto vyvaľkáme na Cake mixom Liana podsypanej silikónovej podložke na hrúbku 5 mm. Vykrajujeme tenšie kolieska, potrieme bielkom a posypeme zmesou vanilínového cukru, škorice a drvených madľových lupienkov. Pečieme 10 minút na 180°C.

Produkty k receptu

Čo si myslíte o tomto recepte?

0
Počet hodnotení: 0
Používaním stránok prevádzkovateľa Imrich Goliaš - LIANA-GOLF
súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby.
Viac informácií.