Bezlepkový perníkový zákusok
- 5 ks vajce
 - 6 PL Fine mix Liana
 - 5 PL cukor práškový
 - 2 PL olej
 - 2 PL vlažná voda
 - 250 g gaštanové pyré
 - 300 ml rastlinná šľahačka
 - 2-3 PL cukor práškový
 - 380 g jahody v želé
 - Ďalej potrebujeme
 - Nastrúhaná Čokoláda Liana 70%
 
- Vajcia s cukrom vyšľaháme do tuhej peny. Postupne pridáme vodu, olej a vareškou vmiešame múku. Vylejeme na plech vystlaný papierom na pečenie a pečieme na 180°C približne 15-20 minút. Necháme vychladnúť.
 - Mrazené gaštanové pyré nastrúhame na hrubom strúhadle, pridáme rastlinnú šľahačkovú smotanu a vyšľaháme do tuha. Podľa potreby dosladíme práškovým cukrom.
 - Na upečený korpus natrieme jahodové želé, potom pripravený krém a necháme v chladničke stuhnúť aspoň dve hodiny. Pred podávaním nastrúhame na vrch čokoládu.
 
- 5 ks vajce
 - 6 PL Fine mix Liana
 - 5 PL cukor práškový
 - 2 PL olej
 - 2 PL vlažná voda
 - 250 g gaštanové pyré
 - 300 ml rastlinná šľahačka
 - 2-3 PL cukor práškový
 - 380 g jahody v želé
 - Ďalej potrebujeme
 - Nastrúhaná Čokoláda Liana 70%
 
Produkty k receptu