Blog

Ako upiecť dokonalú tortu?

Ako upiecť dokonalú tortu?

12.01.2021

Pečenie torty pre mnohých predstavuje nočnú moru. Raz je to zlý korpus, inokedy zrazená plnka, a keď sa už zdá, že je všetko podľa našich predstáv, nepodarí sa nám zdobenie torty. Ponúkame vám pár… celý článok

Tipy a triky na vianočné pečenie

Tipy a triky na vianočné pečenie

30.11.2020

Vianoce sú už za dverami a všetci si prajeme prežiť ich v čo najväčšej pohode, bez stresu a v harmónii. Prípravy na najkrajšie sviatky roka robia mnohým gazdinkám vrásky na čele už od začiatku… celý článok

Ako mať kvalitu v kuchyni?

Ako mať kvalitu v kuchyni?

27.11.2020

Kuchyňa je rajónom, ale zároveň aj rajom každej ženy. Kúzlo maminej a babkinej kuchyne je skryté v tom, že aj z malého množstva surovín dokážu vyčarovať vynikajúce jedlo. Správna slovenská gazdinka… celý článok

Škorica ako pomocník, ale aj škodca

Škorica ako pomocník, ale aj škodca

20.10.2020

Škorica je korenina, ktorá pochádza z vnútornej kôry stromov z rodu škoricovníkov. Je dostupná v tyčinkách alebo mletá. Tyčinky škorice vydržia dlhšie, je možné si ich nastrúhať alebo použiť do čaju.… celý článok

Kyselina citrónová Liana: lacný pomocník v domácnosti

Kyselina citrónová Liana: lacný pomocník v domácnosti

21.09.2020

Kyselina citrónová je prirodzenou zložkou v mnohých druhoch ovocia a zeleniny. Najväčšie množstvo kyseliny citrónovej môžeme nájsť v citrusoch, predovšetkým v citrónoch a limetkách. Je zložená z… celý článok

Priaznivé účinky kakaa na naše zdravie

Priaznivé účinky kakaa na naše zdravie

11.09.2020

Mnohé výskumy dokazujú, že kvalitné kakao môže byť veľmi užitočné pre naše zdravie a organizmus. Obsahuje cenné látky, minerály (horčík, draslík, železo, vápnik) a vitamíny (A, B, C, E), ktoré sú… celý článok

Kypriaci prášok do pečiva vs. Sóda bikarbóna

Kypriaci prášok do pečiva vs. Sóda bikarbóna

12.08.2020

Kypriaci prášok alebo sóda bikarbóna je Váš parťák pri pečení? A vedeli ste, že tieto dve kypridlá netreba v recepte zamieňať? Mnoho ľudí zastáva názor, že použiť v recepte sódu bikarbónu alebo… celý článok

Psyllium a práca s bezlepkovým cestom

Psyllium a práca s bezlepkovým cestom

11.06.2020

Vláknina psyllium dokáže doplniť lepok v bezlepkovom pečení. Naše bezgluténové múčne zmesi Bread mix white, Bread mix dark a Bakery mix už určitý podiel psyllia, ale aj iných vláknin obsahujú, preto… celý článok

Zaváranie s Lianou

Zaváranie s Lianou

29.05.2020

Zaváranie s výrobkami Liana, ktoré bude odteraz hračkou. celý článok

10 mýtov a skutočností o kvásku

10 mýtov a skutočností o kvásku

21.05.2020

Pravda alebo lož o kvásku, ktorý sa opäť dostáva do popredia. celý článok

Ako založiť BEZLEPKOVÝ KVÁSOK

Ako založiť BEZLEPKOVÝ KVÁSOK

21.04.2020

1. deň - do sklenenej misky dáme 50 g ryžovej múky. Pridáme 50 ml teplej vody, aby vzniklo hustejšie cesto. Misku prikryjeme fóliou a necháme pri izbovej teplote do naledujúceho dňa odležať. Ak… celý článok

Výhody kváskovania

Výhody kváskovania

16.04.2020

Je to jeden z mnohých súčasných trendov alebo je skutočne kvások prospešný pre naše telo? Rozhodne možnosť B! Kvások oproti klasickému droždiu má zdraviu prospešné prednosti: … celý článok

Newsletter

Máte záujem vedieť ako prvý o našich akciách, novinkách a receptoch?

Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti. Používaním našej webovej lokality vyjadrujete súhlas s používaním všetkých súborov cookie v súlade s našimi zásadami používania súborov cookie. Prečítať viac

Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré do vášho počítača umiestňujú vami navštívené webové lokality. Webové lokality používajú súbory cookie na uľahčenie efektívnej navigácie a vykonania určitých funkcií používateľom. Súbory cookie, ktoré sú potrebné na správne fungovanie webovej lokality, možno nastaviť bez vášho súhlasu. Všetky ostatné súbory cookie musia byť pred nastavením v prehliadači schválené. Svoj súhlas s používaním súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť na tejto stránke.