Bezlepkové plnené bagetky
- 500 ml vlažná voda
 - 20 g droždie
 - 2 PL kryštálový cukor
 - 500 g Rolls mix Liana
 - 1 KL soľ
 - 6 PL olivový olej
 
Ďalej potrebujeme:
- 1:2 voda a olej
 - olivový olej
 
- Zmiešame približne 100 ml vody, droždie a cukor, necháme cca 10 minút vzísť kvások.
 - Rolls mix, soľ, pripravený kvások a zvyšnú vodu miešame mixérom s hnetacími metličkami. Počas miešania pridáme olej. Cesto prikryjeme a necháme 30 minút kysnúť.
 - Vykysnuté cesto na naolejovanej podložke rozdelíme na 6 častí, zľahka vytvarujeme bagetky, ktoré uložíme do formy. Prikryjeme a necháme 30 minút podkysnúť.
 - Bagetky jemne narežeme a potrieme zmesou oleja a vody. Pečieme pri 230°C približne 16 minút.
 - Bagetky naplníme podľa chuti šunkou, syrom, či zeleninou.
 
Aby bolo cesto nadýchanejšie, po vykysnutí je s ním potrebné jemne manipulovať.
- 500 ml vlažná voda
 - 20 g droždie
 - 2 PL kryštálový cukor
 - 500 g Rolls mix Liana
 - 1 KL soľ
 - 6 PL olivový olej
 
Ďalej potrebujeme:
- 1:2 voda a olej
 - olivový olej
 
Produkty k receptu