Pudingáč
Cesto
- 1 kg hladká múka
 - 3 ks vaječné bielky
 - 2 lyžičky soľ
 - 1 1/2 droždie
 - 3 1/2 lyžíc oleja
 - 15 dkg práškový cukor
 - 0,5 l mlieko
 
Plnka
- 1/2 l mlieko
 - 1 vrecko Pudingu tmavá čokoláda Liana a z ďalšieho balenia odoberieme ešte 30 g (120g)
 - 3 PL Kakao tmavé Liana Exclusive
 - 30 dkg kryštálový cukor
 - 25 dkg rastlinný tuk
 
1. Do teplého mlieka dáme droždie a trocha cukru. Počkáme, kým kvások vykysne a pridáme ho do ostatných surovín na cesto. Vyšľaháme 3 bielky na tuhý sneh a zarobíme do cesta, ktoré necháme vykysnúť.
2. Z vykysnutého cesta urobíme 6 bochníkov. Každý rozvaľkáme a natrieme plnkou. Spravíme závin a po 2 spletieme spolu. Pred vložením do rúry potrieme žĺtkom. Pečieme pri 170st cca 25 minút.
Postup plnka :
Uvaríme puding a ešte do teplého vmiešame rastlinný tuk. 
Cesto
- 1 kg hladká múka
 - 3 ks vaječné bielky
 - 2 lyžičky soľ
 - 1 1/2 droždie
 - 3 1/2 lyžíc oleja
 - 15 dkg práškový cukor
 - 0,5 l mlieko
 
Plnka
- 1/2 l mlieko
 - 1 vrecko Pudingu tmavá čokoláda Liana a z ďalšieho balenia odoberieme ešte 30 g (120g)
 - 3 PL Kakao tmavé Liana Exclusive
 - 30 dkg kryštálový cukor
 - 25 dkg rastlinný tuk
 
Produkty k receptu