- Domov
- Chutné recepty
- Mramorová hrnčeková bábovka
 
            Mramorová hrnčeková bábovka
Táto bábovka bude Vaším záchrancom pri mnohých rodinných oslavách. A čo je jej najväčšou výhodou? Nemusíte vyťahovať kuchynský mixér a postačí Vám len hrnček!
                
                            Ingrediencie
                            
                                
                        
                            
                        
                            
                            Vytlačiť recept
                        
                        
                            
                            Zdieľať na facebooku
                        
                    - 2 hrnčeky polohrubá múka
- 1 hrnček práškový cukor
- 1 ks Kypriaci prášok do pečiva Liana
- 1 hrnček mlieko
- 3/4 hrnčeka olej
- 3 vajíčka
- 1 lyžica Kakao tmavé Liana Exclusive
Dodatky
- silikónová forma na bábovku
1. Všetky suroviny okrem kakaa a 2 lyžíc mlieka zmiešame v nádobe metličkou. 
2. Zmes rozdelíme na 2 časti. Do jednej časti primiešame kakao rozmiešané s mliekom.
3. Cesto striedavo lyžicou nalievame do silikónovej formy na bábovku, ktorú si nemusíme ničím vytierať, vrstvu bieleho a vrstvu tmavého cesta. Ak máme klasickú kovovú formu tú si vymažeme tukom a vysypeme múkou. 
4. Pečieme pri teplote 160-170°C 40-45 minút podľa typu rúry.
                                Pridať hodnotenie
                                    
                            
                        
                    Ingrediencie
                    
                    
                
                    
                    Vytlačiť recept
                
                
                    
                    Zdieľať na facebooku
                
            - 2 hrnčeky polohrubá múka
- 1 hrnček práškový cukor
- 1 ks Kypriaci prášok do pečiva Liana
- 1 hrnček mlieko
- 3/4 hrnčeka olej
- 3 vajíčka
- 1 lyžica Kakao tmavé Liana Exclusive
Dodatky
- silikónová forma na bábovku
Produkty k receptu
 
                                     
                                     
                                     
                                     
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                                         
                                                         
                                                         
                                                        