- Domov
- Chutné recepty
- Bezlepkové plnené medovníčky
 
            Bezlepkové plnené medovníčky
                            Ingrediencie
                            
                                
                        
                            
                        
                            
                            Vytlačiť recept
                        
                        
                            
                            Zdieľať na facebooku
                        
                    - 125 g Fine mix Liana
- 125 g Cake mix Liana
- 150 g cukor práškový
- 2 PL med
- 40 g zmäknuté maslo alebo tuk
- 1 vajce
Ďalej potrebujeme
- džem
- Zo všetkých surovín vypracujeme hladké cesto, ktoré zabalíme do potravinovej fólie a odložíme približne na 12 hodín do chladničky.
- Cesto vyvaľkáme na Cake mixom Liana podsypanej silikónovej podložke na hrúbku 5 mm. Vykrajujeme tenšie kolieska. Na jedno dáme KL tuhého džemu, priložíme druhým kolieskom a kraje prstami pozatláčame. Pečieme 8 minút na 180°C.
                                Pridať hodnotenie
                                    
                            
                        
                    Ingrediencie
                    
                    
                
                    
                    Vytlačiť recept
                
                
                    
                    Zdieľať na facebooku
                
            - 125 g Fine mix Liana
- 125 g Cake mix Liana
- 150 g cukor práškový
- 2 PL med
- 40 g zmäknuté maslo alebo tuk
- 1 vajce
Ďalej potrebujeme
- džem
Produkty k receptu
 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                                         
                                                         
                                                         
                                                         
                                                         
                                     
                                     
                                    