Bezlepkové kakaovo-škoricové marokánky
- 90 g Universal mix Liana
 - 1 PL Kakao tmavé Liana
 - 200 ml sójová smotana
 - 300 ml sójové mlieko
 - 2 vrecká Škoricový cukor Liana
 - 100 g rastlinný tuk
 - 120 g cukor trstinový
 - 200 g mix orechov - arašidy, vlašské a lieskové orechy
 - 100 g sušené ovocie - slivky, figy, hrozienka
 - 100 g kandizovaná kôra - citrónová, pomarančová
 
Na potretie
- 100g Čokoláda Liana 70%
 - 30 g rastlinný tuk
 
- Z Universal mix, rastlinného tuku, trstinového a škoricového cukru, smotany a mlieka uvaríme hustú kašu. Ešte do horúcej kaše vmiešame nasekané sušené ovocie, kandizovanú kôru a orechy.
 - Na plech vystlaný papierom na pečenie kladieme kôpky sladkej zmesi, ktoré lyžicou roztlačíme na placky. Pečieme na 200 °C cca 12 minút. Necháme vychladnúť.
 - Čokoládu s tukom rozpustíme vo vodnom kúpeli a natrieme ňou spodnú časť marokániek. Necháme stuhnúť.
 
- 90 g Universal mix Liana
 - 1 PL Kakao tmavé Liana
 - 200 ml sójová smotana
 - 300 ml sójové mlieko
 - 2 vrecká Škoricový cukor Liana
 - 100 g rastlinný tuk
 - 120 g cukor trstinový
 - 200 g mix orechov - arašidy, vlašské a lieskové orechy
 - 100 g sušené ovocie - slivky, figy, hrozienka
 - 100 g kandizovaná kôra - citrónová, pomarančová
 
Na potretie
- 100g Čokoláda Liana 70%
 - 30 g rastlinný tuk
 
Produkty k receptu