Bezlepkové syrovo-salámové pagáče
- 300 g Bakery mix Liana
 - 30 g Múka z červenej šošovice Liana
 - 210 g maslo
 - 100 g jemná saláma
 - 1 ks tavený syr v črievku
 - 2 PL kyslá smotana
 - 1,5 KL soľ
 
Ďalej potrebujeme
- Ryžová múka Liana na podsypanie
 - vajce na potretie
 - ľanové, sezamové a slnečnicové semienka na posypanie
 
- Salámu nakrájame na jemno a zmiešame všetky ingrediencie. Vypracujeme kompaktné cesto, zabalíme ho do fólie a necháme cca 1 hodinu odpočívať v chladničke.
 - Na pomúčenej pracovej doske vyvaľkáme cesto na hrúbku cca 0,5 cm a vykrajujeme kolieska. Uložíme ich na plech vystlaný papierom na pečenie. Potrieme rozšľahaným vajíčkom, posypeme semienkami a pečieme vo vyhriatej rúre na 200°C približne 13-15 minút.
 
- 300 g Bakery mix Liana
 - 30 g Múka z červenej šošovice Liana
 - 210 g maslo
 - 100 g jemná saláma
 - 1 ks tavený syr v črievku
 - 2 PL kyslá smotana
 - 1,5 KL soľ
 
Ďalej potrebujeme
- Ryžová múka Liana na podsypanie
 - vajce na potretie
 - ľanové, sezamové a slnečnicové semienka na posypanie
 
Produkty k receptu