- Domov
- Chutné recepty
- Bezlepkový cheesecake - pečený
Bezlepkový cheesecake - pečený
Trvanie: 01:30 (h:m)
Porcie: 12-16 (ks)
Chrumkavá sušienková hmota a tvarohová plnka je základom každého dobrého cheesecaku. Bezlepkový cheesecake je neodolateľný taktiež v pečenej verzii.
Ingrediencie
Tovar do košíka
Vytlačiť recept
Zdieľať na facebooku
Sušienková hmota
- 250 g pomleté maslové sušienky
- 150 g maslo
Krém
- 500 g tvaroh jemný
- 100 ml mlieko
- 1 vajce
- Zlatý krém Liana1 ks
- 120 g cukor
- Vanilínový cukor Liana1 ks
- 1 lyžička Poleva citrónová Liana
1. Sušienky pomelieme alebo podrvíme, zmiešame ich s roztopeným maslom a natlačíme na dno tortovej formy. Dáme do vyhriatej rúry na 180°C 10 minút zapiecť.
2. Všetky suroviny na krém zmiešame elektrickým šľahačom v jednej nádobe a vylejeme do formy na sušienkovú hmotu. Upečieme pri teplote 170°C cca 40 minút. Necháme vychladnúť a dáme do chladničky na cca 1-2 hodiny stuhnúť. Ozdobíme ovocím, džemom alebo polevou.
Dobrý tip:
Bezlepkové sušienky pripravíme podľa nášho receptu https://www.lianasro.sk/nase-recepty/bezlepkove-susienky-polomacane-alebo-na-cheesecake
Pridať hodnotenie
Ingrediencie
Tovar do košíka
Vytlačiť recept
Zdieľať na facebooku
Sušienková hmota
- 250 g pomleté maslové sušienky
- 150 g maslo
Krém
- 500 g tvaroh jemný
- 100 ml mlieko
- 1 vajce
- Zlatý krém Liana1 ks
- 120 g cukor
- Vanilínový cukor Liana1 ks
- 1 lyžička Poleva citrónová Liana
Produkty k receptu