Mramorová hrnčeková bezlepková bábovka
- 2 hrnčeky Cake mix Liana
 - 1 hrnček cukor práškový
 - 1 a ¼ hrnčeka mlieko
 - ¾ hrnčeka olej
 - 3 vajcia
 - 1 PL Kakao tmavé Liana
 
Ďalej potrebujeme
- hrnček s objemom 250 ml
 
- Vajíčka s cukrom vyšľaháme do peny cca 3 minúty. Pridáme ¾ hrnčeka oleja, 1 a ¼ hrnčeka mlieka a už len ručne vmiešame Cake mix.
 - Z cesta oddelíme necelú polovicu do druhej nádoby. V 2 PL mlieka rozmiešame 1 PL Kakaa a primiešame do oddelenej menšej časti.
 - Do silikónovej formy na bábovku vrstvíme biele a tmavé cesto. Pečieme pri 170°C 45 - 50 minút.
 
Dobrý tip:
Ak použijeme silikónovú formu na bábovku netreba ju vytierať žiadnym tukom.
- 2 hrnčeky Cake mix Liana
 - 1 hrnček cukor práškový
 - 1 a ¼ hrnčeka mlieko
 - ¾ hrnčeka olej
 - 3 vajcia
 - 1 PL Kakao tmavé Liana
 
Ďalej potrebujeme
- hrnček s objemom 250 ml
 
Produkty k receptu