Dokonalý krém a bezchybná šľahačka? Jednoduchšie ako si myslíte

Dokonalý krém a bezchybná šľahačka? Jednoduchšie ako si myslíte

 
Pripraviť dokonalý krém, ktorý z torty nestečie a zároveň aj skvelo chutí je niekedy skutočné umenie. Lepšie na tom nie je ani šľahačka, ktorá sa buď nevyšľahá alebo skončí prešľahaná a namiesto bezchybnej ozdoby torty vytvoríme maslo. Keďže každý problém má svoje riešenie, tento vyriešite jednoduchým použitím Stužovačov Liana.
 
Čo sú to Stužovače Liana?
Práškové zmesi na rýchlu a predovšetkým extrémne jednoduchú prípravu krémov za studena na torty, ovocné poháre, cupcakes, zmrzliny, zákusky a dezerty. Časovo náročné varenie krémov a čakanie, kým vychladnú sa stalo konečne minulosťou. Na dokonalý krém potrebujete iba rastlinnú alebo živočíšnu šľahačku, no postačí vám aj šľahačka v prášku, trochu vody, stužovač Liana a 3 minúty vášho času. Áno, príprava krému so stužovačmi Liana vám zaberie IBA 3 MINÚTY!
 
Výberom príchutí sme sa snažili ulahodiť každému, preto v našom sortimente nájdete stužovače v rôznych farbách získaných z prírodných farbív a príchutiach:
VANILKA
CITRÓN
TOFFEE
ČUČORIEDKA
KÁVA
ČOKOLÁDA
MALINA
JAHODA
VIŠŇA
SVIEŽA MÄTA
 
Postup na prípravu: 500 ml rastlinnej šľahačky vlejeme do vyššej nádoby a vyšľaháme do polotuha. Do druhej misky nalejeme 150 ml vlažnej vody, do ktorej metličkou alebo elektrickým šľahačom vmiešame 100g Stužovača. Túto zmes ihneď zašľaháme do polotuhej šľahačky. Šľaháme do požadovanej konzistencie. Ak je krém aj naďalej príliš riedky, za stáleho miešania pridáme 1-2 lyžice Stužovača Liana. Podľa chuti môžeme dosladiť alebo pridať ovocie. Krém necháme 1-2 hodiny stabilizovať v chladničke a následne použijeme na prípravu sladkých dobrôt.
 
Dávkovanie stužovača závisí aj od hustoty použitej rastlinnej šľahačky a príchute, ktorú pripravujeme. Pri príprave krému zo živočíšnej alebo práškovej šľahačky je postup rovnaký, nevyhnutné je však upraviť množstvo vody podľa potreby. Vodu môžeme nahradiť mliekom.
 
Bezlepkové dúhové cupcakes                                                                                 Rýchla plnka do torty 
 
  cupcakes   cokoladova-torta
 
                   Zmrzlina rôznych príchutí                                                                 Mini Pavlovky s krémom zo stužovača Liana

 domaca-zmrzlina   mini-pavlovky

Bezlepková čokoládová torta

najlepsia-cokoladova-torta

Krém pripravený za pár minút, ale ako ozdobiť tortu? Rôzne možnosti nájdete v našom článku "Ako ozdobiť tortu", no pozornosť chceme upriamiť na zaujímavú zrkadlovú "mirror" polevu. Dokážete ňou ozdobiť torty, pečené nanuky, penové dezerty, atď. Na prvý pohľad je jej príprava naozaj zložitá a zdá sa, že pre dokonalý výsledok potrebujete ovládať aj základy alchýmie. S našimi stužovačmi sa vám famózna mirror poleva podarí aj bez predchádzajúcich skúseností. Viac sa zrkadlovej poleve venujeme tu.

Používaním stránok prevádzkovateľa LIANA GOLIAŠ s.r.o.
súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby.
Viac informácií.