- Domov
- Chutné recepty
- Minitortičky s citrónovou šľahačkou
Minitortičky s citrónovou šľahačkou
Rozkošné minitortičky so sviežou citrónovou šľahačkou a sladkými malinami.
Ingrediencie
Tovar do košíka
Vytlačiť recept
Zdieľať na facebooku
Korpus
- 5 ks vajce
- 5 PL cukor práškový
- 3 PL Cake mix Liana
- 2 PL Kakao tmavé Liana
Citrónová šľahačka
- 200 ml rastlinná smotana na šľahanie
- 40 g Stužovač Liana CITRÓN
- 50 ml voda
Ďalej potrebujeme
- voda
- ovocie
- džem alebo ovocie v želé
- Dekoračný nerozpustný práškový cukor Liana
- Bielky vyšľaháme dotuha.
- Žĺtky spolu s cukrom vyšľaháme do peny. Ručne vmiešame preosiaty Cake mix s kakaom. Na záver postupne zľahka zapracujeme sneh z bielkov.
- Rovnomerne rozotrieme na plech vystlaný papierom na pečenie. Pečieme 10 minút pri 180°C. Necháme vychladnúť.
- Smotanu vyšľaháme do polotuha. Stužovač Citrón rozmiešame vo vode, pridáme do smotany a vyšľaháme pevnú šľahačku. Ak je šľahačka príliš tuhá, môžeme ju zriediť trochou vody a opäť dôkladne prešľahať.
- Z cesta vykrojíme kolieska, na ktoré budeme pomocou cukrárskeho vrecka nanášať šľahačku a ovocie v želé. Vrstvíme podľa vlastnej fantázie, my sme zvolili vrstvy 1. korpus - šľahačka s ovocím v želé, 2. korpus - šľahačka a čerstvé maliny, na záver 3. korpus šľahačka dozdobená ovocím v želé a čerstvým ovocím.
Pridať hodnotenie
Ingrediencie
Tovar do košíka
Vytlačiť recept
Zdieľať na facebooku
Korpus
- 5 ks vajce
- 5 PL cukor práškový
- 3 PL Cake mix Liana
- 2 PL Kakao tmavé Liana
Citrónová šľahačka
- 200 ml rastlinná smotana na šľahanie
- 40 g Stužovač Liana CITRÓN
- 50 ml voda
Ďalej potrebujeme
- voda
- ovocie
- džem alebo ovocie v želé
- Dekoračný nerozpustný práškový cukor Liana
Produkty k receptu
MAXI sada špičiek 52 ks, adaptér, vrecko a držiak na tvorbu kvetov
19,00 €
Nedostupné
Kód: 1340