- Domov
 - Chutné recepty
 - Cupcakes so stužovačmi šľahačky Liana
 
Cupcakes so stužovačmi šľahačky Liana
                    
                        
                        Trvanie: 00:45 (h:m)
                    
                    
                        
                        Porcie: 24 (ks)
                    
                    
                        
                    
                
                
                            Ingrediencie
                            
                                
                        
                        
                            
                            Vytlačiť recept
                        
                        
                            
                            Zdieľať na facebooku
                        
                    Muffiny
- 100 g Cake mix Liana / lepková verzia: 95 g hladká múka + 5 g Kypriaci prášok Liana
 - 75 ml voda
 - 25 ml olej
 - 2 ks vajce
 - 75 g práškový cukor
 
Krém
- 100 g Stužovač Liana podľa výberu
 - 100 - 200 ml vlažná voda
 - 500 ml rastlinná šľahačka
 
Muffiny:
- Suroviny na muffiny zmiešame do jednoliatej hmoty.
 - Papierové košíčky vložíme do formy na muffiny a naplníme cestom do polovice ich výšky.
 - Pečieme 10 - 12 minút pri 165°C.
 - Z vychladnutých muffinov vyberieme stred dierovačom na muffiny. Podľa chuti naplníme ovocím v želé alebo džemom.
 - Naplnené muffiny prikryjeme vydlabaným cestom.
 
Krém:
- Stužovač Liana rozmiešame vo vode.
 - Zašľaháme do polovyšľahanej rastlinnej šľahačky. Došľaháme do požadovanej konzistencie. Podľa potreby rozriedime vodou. Podľa chuti môžeme osladiť a pridať ovocie, čokoládu, orechy.
 - Týmto postupom si pripravíme všetky príchute krémov.
 - Krém vložíme do cukrárskeho vrecka s ozdobnou špičkou. Muffiny zdobíme vychladnuté.
 
Dobrý tip 1:
Príprava plnky so stabilizátormi Liana je veľmi rýchla.
Dobrý tip 2:
Stužovače Liana sú bez umelých farbív.
Dobrý tip  3:
Stužovač sa dá použiť aj so živočíšnou šľahačkou, vtedy však namiesto vody používame mlieko a čo najmenšie množstvo. Dávame pozor, aby sme živočíšnu šľahačku neprešľahali.
Dobrý tip 4:
Stužovače Liana sú vhodné aj pre celiatikov a ľudí s intoleranciou na lepok, pretože žiadny neobsahujú.
Dobrý tip 5:
Stužovače sú vhodné aj ako plnka do torty, pohárov, zmrzliny.
                                Pridať hodnotenie
                                    
                            
                        
                    Ingrediencie
                    
                
                    
                    Vytlačiť recept
                
                
                    
                    Zdieľať na facebooku
                
            Muffiny
- 100 g Cake mix Liana / lepková verzia: 95 g hladká múka + 5 g Kypriaci prášok Liana
 - 75 ml voda
 - 25 ml olej
 - 2 ks vajce
 - 75 g práškový cukor
 
Krém
- 100 g Stužovač Liana podľa výberu
 - 100 - 200 ml vlažná voda
 - 500 ml rastlinná šľahačka
 
Produkty k receptu