Bezlepkový jablkovo - pudingový zákusok

Bezlepkový jablkovo - pudingový zákusok

Trvanie: 01:30 (h:m) Porcie: 12 (ks)
Okrem skvelej chuti šťavnatých jabĺk je veľkou prednosťou receptu jeho nenáročnosť a rýchlosť.
Ingrediencie
Cesto
  • 450 g Cake mix Liana
  • 250 g rastlinný tuk
  • 6 lyžíc práškový cukor
  • 3 lyžice mlieko
  • 3 ks celé vajcia
Plnka
  • 700 g (čistá váha jabĺk na tenké pláty)
  • 3 lyžice práškový cukor
  • 1 ks Zlatý krém Liana

Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku
  1. 1. Ručne vypracujeme cesto z uvedených surovín a dáme ho na 10 minút do chladničky.
  2. 2. Cesto rozdelíme na polovicu, rozvaľkáme ho na kruh, prenesieme valčekom do formy (najlepšie s vyberacím dnom) a popritláčame až k okrajom.
  3. 3. Navrstvíme jablkovo – pudingovú plnku.
  4. 4. Rozvaľkáme druhú polovicu cesta a opäť valčekom prenesieme na plnku.
  5. 5. Prebytočné cesto odkrojíme a popicháme vidličkou.
  6. 6. Pečieme na 180°C cca 45 minút.
  7. 7. Upečený koláč necháme úplne vychladnúť a potom ho narežeme.

Postup plnka:

  1. 1. Nastrúhame jablká na tenké plátky a zmiešame ich s cukrom a Zlatým krémom.
Pridať hodnotenie
* * *
Ingrediencie
Cesto
  • 450 g Cake mix Liana
  • 250 g rastlinný tuk
  • 6 lyžíc práškový cukor
  • 3 lyžice mlieko
  • 3 ks celé vajcia
Plnka
  • 700 g (čistá váha jabĺk na tenké pláty)
  • 3 lyžice práškový cukor
  • 1 ks Zlatý krém Liana

Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku

Produkty k receptu
Newsletter

Máte záujem vedieť ako prvý o našich akciách, novinkách a receptoch?

Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti. Používaním našej webovej lokality vyjadrujete súhlas s používaním všetkých súborov cookie v súlade s našimi zásadami používania súborov cookie. Prečítať viac

Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré do vášho počítača umiestňujú vami navštívené webové lokality. Webové lokality používajú súbory cookie na uľahčenie efektívnej navigácie a vykonania určitých funkcií používateľom. Súbory cookie, ktoré sú potrebné na správne fungovanie webovej lokality, možno nastaviť bez vášho súhlasu. Všetky ostatné súbory cookie musia byť pred nastavením v prehliadači schválené. Svoj súhlas s používaním súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť na tejto stránke.


Prijať nevyhnutné