 
            Bezlepkové škoricové keksíky
- 125 g Cake mix Liana
- 125 g maslo
- 50 g cukor práškový
- 50 g Puding Tmavá čokoláda Liana
- 2 vrecká Škoricový cukor Liana
Ďalej potrebujeme
- Ryžová múka Liana na podsypanie
- V mise zmiešame všetky ingrediencie a vypracujeme kompaktné cesto. Zabalíme ho do fólie a necháme 30 minút v chladničke odležať.
- Na pomúčenej pracovnej doske rozdelíme cesto na dve časti. Z každej časti urobíme valej s priemerom cca 1,5 cm. Rozkrájame ho na cca 2 cm kúsky a rozlačíme tĺčikom na mäso. Ukladáme na plech vystlaný papierom na pečenie a pečieme na 180°C 8-10 minút.
- 125 g Cake mix Liana
- 125 g maslo
- 50 g cukor práškový
- 50 g Puding Tmavá čokoláda Liana
- 2 vrecká Škoricový cukor Liana
Ďalej potrebujeme
- Ryžová múka Liana na podsypanie
Produkty k receptu
 
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                                         
                                                         
                                                         
                                                        