Bezlepkové a bezmliečne nebeské rezy

Bezlepkové a bezmliečne nebeské rezy

Trvanie: 01:00 (h:m) Porcie: 20 (ks)
Bezlepkové a bezmliečne nebeské rezy pripravené s bezgluténovou múčnou zmesou CAKE MIX Liana.
Ingrediencie
Cesto
  • 15 ks prepeličie vajíčka alebo 5 ks slepačích
  • 4 PL voda
  • 50 ml olej
  • 5 PL krupicový cukor
  • 6 PL Cake mix Liana
  • 1 PL mletá káva
Krém
Ďalej potrebujeme
Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku
  1. Žĺtky vymiešame s cukrom, vodou a olejom. Pridáme Cake mix a kávu a potom primiešame sneh z bielkov. Upečieme korpus pri 175°C 10 - 15 minút podľa typu rúry.
  2. Z mlieka, cukru a Zlatého krému uvaríme hustý puding. Do vychladnutého pridáme smotany a ochutíme citrónovou šťavou. Na korpus natrieme polovicu krému.
  3. Uvaríme silnú instantnú kávu a necháme vychladnúť. Bezlepkové piškóty namáčame v káve a ukladáme na krém. Potom natrieme druhú polovicu krému.
  4. Stabilizátor - stužovač káva pripravíme podľa návodu na obale a natrieme na krém. Nakoniec posypeme Kakaom tmavým.
  5. Zákusok uložíme do chladničky najlepšie cez noc.
Pridať hodnotenie
* * *
Ingrediencie
Cesto
  • 15 ks prepeličie vajíčka alebo 5 ks slepačích
  • 4 PL voda
  • 50 ml olej
  • 5 PL krupicový cukor
  • 6 PL Cake mix Liana
  • 1 PL mletá káva
Krém
Ďalej potrebujeme
Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku

Produkty k receptu
Newsletter

Máte záujem vedieť ako prvý o našich akciách, novinkách a receptoch?

Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti. Používaním našej webovej lokality vyjadrujete súhlas s používaním všetkých súborov cookie v súlade s našimi zásadami používania súborov cookie. Prečítať viac

Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré do vášho počítača umiestňujú vami navštívené webové lokality. Webové lokality používajú súbory cookie na uľahčenie efektívnej navigácie a vykonania určitých funkcií používateľom. Súbory cookie, ktoré sú potrebné na správne fungovanie webovej lokality, možno nastaviť bez vášho súhlasu. Všetky ostatné súbory cookie musia byť pred nastavením v prehliadači schválené. Svoj súhlas s používaním súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť na tejto stránke.


Prijať nevyhnutné