Bezlepkový rebarborový koláč so snehom

Bezlepkový rebarborový koláč so snehom

Trvanie: 00:90 (h:m) Porcie: 24 (ks)
V sezóne rebarbory odporúčame tento koláčik všetkými 10-timi. Cesto je kysnuté, ale je také jemné, že chutí ako obyčajné piškótové. Kombinácia sladkého snehu a kyslej rebarbory je veľmi príjemná a osviežujúca.
Ingrediencie
Ďalej potrebujeme
Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku
  1. Do vlažného mlieka rozdrobíme droždie a pridáme lyžicu kryštálového cukru. Kvások necháme vzísť cca 10 minút.
  2. Bielky a žĺtky oddelíme. K žĺtkom pridáme maslo a dobre rozmiešame. Ďalej pridáme nakysnutý kvások z droždia, Bakery mix a vypracujeme cesto. Plech vymastíme a vysypeme ryžovou múkou. Cesto rovnomerne rozotrieme po celom plechu a necháme kysnúť 45 minút.
  3. Očistenú rebarboru nakrájame na malé kúsky, poukladáme na nakysnuté cesto a necháme podkysnúť 10 - 15 minút. Posypeme Vanilínovým cukrom a dáme upiecť do vyhriatej rúry pri 180°C cca 15 minút.
  4. Bielky vyšľaháme s práškovým cukrom do tuha. Po 15-tich minútach koláč vyberieme, natrieme sneh a necháme zapiecť ešte cca 7 minút.
  5. Rúru prepneme na spodný ohrev a dopečieme 15 minút.
Pridať hodnotenie
* * *
Ingrediencie
Ďalej potrebujeme
Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku

Produkty k receptu
Newsletter

Máte záujem vedieť ako prvý o našich akciách, novinkách a receptoch?

Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti. Používaním našej webovej lokality vyjadrujete súhlas s používaním všetkých súborov cookie v súlade s našimi zásadami používania súborov cookie. Prečítať viac

Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré do vášho počítača umiestňujú vami navštívené webové lokality. Webové lokality používajú súbory cookie na uľahčenie efektívnej navigácie a vykonania určitých funkcií používateľom. Súbory cookie, ktoré sú potrebné na správne fungovanie webovej lokality, možno nastaviť bez vášho súhlasu. Všetky ostatné súbory cookie musia byť pred nastavením v prehliadači schválené. Svoj súhlas s používaním súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť na tejto stránke.


Prijať nevyhnutné