- Domov
- Chutné recepty
- Bezlepkové košíčky
Bezlepkové košíčky
Porcie: 40 (ks)
Sladké košíčky, ktoré si získajú každého milovníka čokolády.
Ingrediencie
Tovar do košíka
Vytlačiť recept
Zdieľať na facebooku
Cesto
- 180 g Cake mix Liana
- 110 g rastlinný tuk
- 1 ks vajce
- 50 g cukor práškový
- 50 g mleté vlašské orechy
Plnka
- 300 ml rastlinné mlieko
- 100 g Čokoláda Liana 70%
- 1,5 vrecka Zlatý krém Liana
- 3 PL cukor kryštálový
- 90 g cukor práškový
- 110 g rastlinný tuk na krémy
Ďalej potrebujeme
- Tuk na vymastenie formičiek
- Kokos strúhaný jemný Liana
- Zo surovín na cesto vypracujeme kompaktné cesto, ktoré zabalené vo fólii necháme 2 hodiny odpočívať v chladničke.
- Formičky na košíčky jemne vymažeme tukom a naplníme cestom. Vtláčame tenkú vrstvu cesta na dno a okraje formičky. Pečieme na 180°C cca 10-12 minút.
- V 100 ml mlieka rozmiešame Zlatý krém. Zvyšok mlieka spolu s cukrom a čokoládou dáme variť. Keď sa čokoláda rozpustí, pridáme Zlatý krém a uvaríme hustý čokoládový puding, ktorý necháme za občasného miešania vychladnúť.
- Rastlinný tuk a cukor vyšľaháme do penista a postupne pridávame vychladnutý čokoládový puding. Šľaháme do jemného krému. Pomocou cukrárskeho vrecka s ozdobnou špičkou nanesieme krém na pripravené košíčky. Môžeme dozdobiť strúhaným kokosom.
Pridať hodnotenie
Ingrediencie
Tovar do košíka
Vytlačiť recept
Zdieľať na facebooku
Cesto
- 180 g Cake mix Liana
- 110 g rastlinný tuk
- 1 ks vajce
- 50 g cukor práškový
- 50 g mleté vlašské orechy
Plnka
- 300 ml rastlinné mlieko
- 100 g Čokoláda Liana 70%
- 1,5 vrecka Zlatý krém Liana
- 3 PL cukor kryštálový
- 90 g cukor práškový
- 110 g rastlinný tuk na krémy
Ďalej potrebujeme
- Tuk na vymastenie formičiek
- Kokos strúhaný jemný Liana
Produkty k receptu
MAXI sada špičiek 52 ks, adaptér, vrecko a držiak na tvorbu kvetov
19,00 €
Nedostupné
Kód: 1340