- Domov
- Chutné recepty
- Bezlepkové hrnčekové muffiny
Bezlepkové hrnčekové muffiny
Trvanie: 00:20 (h:m)
Porcie: 12 (ks)
Jednoduché bezlepkové hrnčekové muffiny, ktoré pripravíte behom pár minút. Netreba na to žiadnu cukrársku zdatnosť, len fantáziu ako vylepšiť cesto, napr. kúskami čokolády, hrozienkami, orechami a potom stačí už len naplniť košíčky. Muffiny sú jemné, vláčne a hodia sa ako na oslavy, tak aj na bežné víkendové vypekanie
Ingrediencie
Tovar do košíka
Vytlačiť recept
Zdieľať na facebooku
- 1 hrnček Cake mix Liana
- ½ hrnčeka mlieko
- ½ hrnčeka kryštálový cukor
- ¼ hrnčeka olej
- 1 vajce
- ½ KL soľ
Dodatky
- hrozienka
- drvené orechy
- kúsky čokolády
- drobné kúsky ovocia
- lentilky
- Vajce, cukor, soľ, olej a mlieko premiešame. Metličkou primiešame Cake mix Liana.
- Do cesta pridáme podľa chuti kúsky čokolády, hrozienka, drvené orechy, lentilky. Papierové košíčky naplníme cestom do polovice ich výšky.
- Pečieme pri 160 -170°C asi 15 minút.
Dobrý tip:
Z muffiniek rýchlo a jednoducho pripravíme aj skvelé cupcakes tým, že ich ozdobíme ľahkým šľahačkovým krémom pripraveným zo stužovačov šľahačky Liana.
Dobrý tip 2:
Cesto môžeme vylepšiť tak, že časť mlieka nahradíme jogurtom alebo acidofilným mliekom.
Pridať hodnotenie
Ingrediencie
Tovar do košíka
Vytlačiť recept
Zdieľať na facebooku
- 1 hrnček Cake mix Liana
- ½ hrnčeka mlieko
- ½ hrnčeka kryštálový cukor
- ¼ hrnčeka olej
- 1 vajce
- ½ KL soľ
Dodatky
- hrozienka
- drvené orechy
- kúsky čokolády
- drobné kúsky ovocia
- lentilky
Produkty k receptu