Bezlepkové bryndzové halušky
- 400 g zemiaky
- 120 g Liana Universal mix
- soľ
- 200 g bryndza
- 100 g slanina
Nakúpiť Liana produkty z receptu
- Zemiaky ošúpeš, postrúhaš na jemnom strúhadle, pridáš soľ podľa chuti a bezlepkovú zmes Liana Universal mix. Zamiešaš a pomocou haluškovača alebo – ako ja vo videu – pripravíš halušky, ktoré varíš vo vriacej osolenej vode, kým nevyplávajú na povrch.
- Na panvici si opečieš slaninku nakrájanú na kocky.
- V druhej miske si rozrobíš bryndzu, do ktorej pridáš horúce halušky spolu s troškou vody, v ktorej sa varili – budú pekne vláčne.
- Na tanieri dozdobíš vyškvarenou slaninkou a pažítkou.
Prihláste sa, ak chcete pridať hodnotenie.
- 400 g zemiaky
- 120 g Liana Universal mix
- soľ
- 200 g bryndza
- 100 g slanina
Nakúpiť Liana produkty z receptu
Produkty k receptu