Bezlepkové pečeňové halušky do polievky
Ingrediencie
200 g kuracie pečienky
strúčik cesnaku
1 vajce
100 g Universal mix Liana
1 vajce
100 g Universal mix Liana
Na dochutenie:
soľ, mleté korenie, petržlenová vňať, majoránka
olej na omastenie
Postup
1. Kuracie pečienky pomelieme alebo nakrájame na drobno. Nožom popritláčame, aby z nich vznikla kaša. Pridáme k nim ostatné suroviny a dochutíme. Poriadne zmiešame a necháme postáť pokiaľ nám zovrie voda.
2. Vo väčšom hrnci necháme zovrieť vodu. Cez haluškár do vriacej vody nahádžeme pečeňové halušky. Zamiešame a povaríme 3 minúty.
3. Vyberieme z vody a necháme odkvapkať. Pokvapkáme olejom, premiešame, aby sa nezlepili a podávame s domácim vývarom.