Bezlepkové bryndzové halušky

Trvanie: 1:00 (h:m) Porcie: 4 (ks)
Existuje vôbec nejaký Slovák či Slovenka, ktorý nemiluje bryndzové halušky? A existuje niekto, kto ich nemohol kvôli lepku? Tak halooo, Liana má v ponuke Universal mix bezlepkovú zmes a s ňou si tieto halušky môžeš vychutnávať aj každý deň. Tak si poď so mnou pripraviť poctivé slovenské a žiadne iné.
Ingrediencie
Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku
  1. Zemiaky ošúpeš, postrúhaš na jemnom strúhadle, pridáš soľ podľa chuti a bezlepkovú zmes Liana Universal mix. Zamiešaš a pomocou haluškovača alebo – ako ja vo videu – pripravíš halušky, ktoré varíš vo vriacej osolenej vode, kým nevyplávajú na povrch.
  2. Na panvici si opečieš slaninku nakrájanú na kocky.
  3. V druhej miske si rozrobíš bryndzu, do ktorej pridáš horúce halušky spolu s troškou vody, v ktorej sa varili – budú pekne vláčne.
  4. Na tanieri dozdobíš vyškvarenou slaninkou a pažítkou.
Pridať hodnotenie
* * *
Ingrediencie
Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku

Produkty k receptu
Newsletter

Máte záujem vedieť ako prvý o našich akciách, novinkách a receptoch?

Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti. Používaním našej webovej lokality vyjadrujete súhlas s používaním všetkých súborov cookie v súlade s našimi zásadami používania súborov cookie. Prečítať viac

Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré do vášho počítača umiestňujú vami navštívené webové lokality. Webové lokality používajú súbory cookie na uľahčenie efektívnej navigácie a vykonania určitých funkcií používateľom. Súbory cookie, ktoré sú potrebné na správne fungovanie webovej lokality, možno nastaviť bez vášho súhlasu. Všetky ostatné súbory cookie musia byť pred nastavením v prehliadači schválené. Svoj súhlas s používaním súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť na tejto stránke.