Kysnutý tvarohovo-čučoriedkový koláč bez lepku
play

Kysnutý tvarohovo-čučoriedkový koláč bez lepku

Nadýchaný tvarohovo-čučoriedkový koláčik s chrumkavou "čerešničkou" si získa úplne každého, kto ho ochutná.
Ingrediencie
  • 300 g Bakery mix Liana
  • 50 g cukor kryštálový
  • 250 ml teplé mlieko
  • 15 g droždie
  • 50 ml olej
  • 1 ks vajce
Tvarohová náplň
Mrvenička
Ďalej potrebujeme
  • 300-400 g čučoriedky
Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku
  1. Zo 100 ml teplého mlieka, droždia a cukru pripravíme kvások, ktorý necháme približne 10 minút vzísť.
  2. V mise spojíme Bakery mix, pripravený kvások, zvyšné mlieko a vajce. Miešame mixérom s hnetacími metličkami, počas miešania pridáme olej.
  3. Cesto roztlačíme na vymastený plech, prikryjeme a necháme 30 minút podkysnúť.
  4. Zmiešame tvaroh, cukor, vajce a polevu citrónovú a rovnomerne rozložíme po ceste. Následne navrstvíme čučoriedky.
  5. Mrveničku pripravíme zmiešaním Bakery mix, cukru a oleja, posypeme ňou koláč.
  6. Pečieme pri 175°C 40-45 minút.
Pridať hodnotenie
* * *
Ingrediencie
  • 300 g Bakery mix Liana
  • 50 g cukor kryštálový
  • 250 ml teplé mlieko
  • 15 g droždie
  • 50 ml olej
  • 1 ks vajce
Tvarohová náplň
Mrvenička
Ďalej potrebujeme
  • 300-400 g čučoriedky
Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku

Produkty k receptu
Newsletter

Máte záujem vedieť ako prvý o našich akciách, novinkách a receptoch?

Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti. Používaním našej webovej lokality vyjadrujete súhlas s používaním všetkých súborov cookie v súlade s našimi zásadami používania súborov cookie. Prečítať viac

Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré do vášho počítača umiestňujú vami navštívené webové lokality. Webové lokality používajú súbory cookie na uľahčenie efektívnej navigácie a vykonania určitých funkcií používateľom. Súbory cookie, ktoré sú potrebné na správne fungovanie webovej lokality, možno nastaviť bez vášho súhlasu. Všetky ostatné súbory cookie musia byť pred nastavením v prehliadači schválené. Svoj súhlas s používaním súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť na tejto stránke.


Prijať nevyhnutné