Rýchly bezlepkový perník
- 300 g Fine mix Liana
- 180 g cukor práškový
- 300 ml mlieko
- 100 ml olej
- 2 vajcia
- 3 PL džem
- podľa chuti kúsky čokolády, drvené orechy, sušené hrozienka..
1. Všetky suroviny vyšľaháme elektrickým šľahačom v miske. Vylejeme na plech vystlaný papierom na pečenie.
2. Pečieme pri teplote 180°C 15 - 20 minút. Vrch posypeme práškovým cukrom alebo môžeme potrieť džemom a poliať roztopenou čokoládou.
Dobrý tip:
Do cesta po vyšľahaní môžeme pre obmenu rôznych variácií lyžicou primiešať podľa chuti napr. kúsky čokolády, drvené orechy, sušené hrozienka, mak, kokos....
Dobrý tip:
Z tohto cesta pripravíme tiež perníkové muffiny.
- 300 g Fine mix Liana
- 180 g cukor práškový
- 300 ml mlieko
- 100 ml olej
- 2 vajcia
- 3 PL džem
- podľa chuti kúsky čokolády, drvené orechy, sušené hrozienka..
Produkty k receptu