Bezlepkový čučoriedkový koláč pečený vo forme na biskupský chlebíček

Bezlepkový čučoriedkový koláč pečený vo forme na biskupský chlebíček

Trvanie: 00:60 (h:m) Porcie: 15 (ks)
Šťavnatý a voňavý po čučoriedkach - taký je bezlepkový čučoriedkový koláč pečený vo forme na biskupský chlebíček.

Bez lepku pre recept na Bezlepkový biskupský chlebíček

Ingrediencie
Ďalej potrebujeme
  • maslo a kokos na vymazanie a vysypanie formy
Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku
  1. Bielky a žĺtky oddelíme. Do misky so žĺtkami pridáme grécky jogurt, 100 g práškového cukru, Vanilínový cukor Liana, šťavu a kôru z citróna a vyšľaháme. Neskôr pridáme olej. Z Cake mix Liana odoberieme 1 PL a zmiešame s čučoriedkami. Do žĺtkovej peny vsypeme Cake mix Liana.
  2. Bielky vyšľaháme najprv samostatne do peny, potom pridáme 125 g práškového cukru a všetko spolu vyšľaháme ešte do tuha. Do žĺtkovej zmesi opatrne vmiešame polovicu snehu, neskôr druhú polovicu spolu s čučoriedkami. Cesto rozotrieme do formy na biskupský chlebíček, ktorú sme vymazali maslom a vysypali kokosom. Upečieme vo vyhriatej rúre pri 180°C 50 minút.
Pridať hodnotenie
* * *
Ingrediencie
Ďalej potrebujeme
  • maslo a kokos na vymazanie a vysypanie formy
Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku

Produkty k receptu
Newsletter

Máte záujem vedieť ako prvý o našich akciách, novinkách a receptoch?

Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti. Používaním našej webovej lokality vyjadrujete súhlas s používaním všetkých súborov cookie v súlade s našimi zásadami používania súborov cookie. Prečítať viac

Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré do vášho počítača umiestňujú vami navštívené webové lokality. Webové lokality používajú súbory cookie na uľahčenie efektívnej navigácie a vykonania určitých funkcií používateľom. Súbory cookie, ktoré sú potrebné na správne fungovanie webovej lokality, možno nastaviť bez vášho súhlasu. Všetky ostatné súbory cookie musia byť pred nastavením v prehliadači schválené. Svoj súhlas s používaním súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť na tejto stránke.


Prijať nevyhnutné