Bezlepkové a bezmliečne vanilkové rožky
- 240 g Cake mix Liana
 - 60 g Quinoa múka Liana
 - 150 g rastlinný tuk
 - 100 g mleté orechy
 - 1 vrecko Vanilínový cukor Liana
 - 100 g cukor práškový
 - 2 ks vajce
 
Ďalej potrebujeme
- 2 PL cukor práškovy + 1 vrecko Vanilínový cukor Liana na obaľovanie
 
- V mise spojíme sypké suroviny, pridáme vajcia spolu s tukom a vypracujeme kompaktné cesto. Zabalíme do fólie a necháme 12 hodín odstáť v chladničke.
 - Cesto vtláčame do formičiek na rožteky a ukladáme na plech. Ak nemáme formičku, stačí vytvarovať valček, nakrájať a urobiť tvar rožteka, ktorý uložíme na plech vystlaný papierom na pečenie.
 - Pečieme na 170°C cca 10 minút. Ešte teplé rožky obaľujeme v práškovom a vanilínovom cukre.
 
- 240 g Cake mix Liana
 - 60 g Quinoa múka Liana
 - 150 g rastlinný tuk
 - 100 g mleté orechy
 - 1 vrecko Vanilínový cukor Liana
 - 100 g cukor práškový
 - 2 ks vajce
 
Ďalej potrebujeme
- 2 PL cukor práškovy + 1 vrecko Vanilínový cukor Liana na obaľovanie
 
Produkty k receptu