Bezlepková varená knedľa

Bezlepková varená knedľa

Trvanie: 00:40 (h:m) Porcie: 2 (ks)
Aj po niekoľkých dňoch je mäkučká a vláčna.
Ingrediencie
Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku

1. Do misky dáme zmesi Bread mix white a Bread mix dark. Pridáme droždie rozmiešané vo vode a necháme 10 minút stáť.
2. Následne vlejeme zvyšnú vlažnú vodu, pridáme vajíčko a soľ.
3. Spracujeme elektrickým hnetačom asi 2-3 minúty.
4. Preložíme na podložku posypanú ryžovou múkou a pomúčenými rukami prepracujeme.
5. Rozdelíme na dve časti, ktoré vytvarujeme rukami do tvaru knedle. (Veľkosť taká aby nám vošli do hrnca, v ktorom sa budú variť).
6. Prikryjeme potravinovou fóliou a necháme 15-20 minút podkysnúť.
7. Do širšieho hrnca si dáme zovrieť vodu. Podkysnuté knedle vložíme priamo do vriacej vody a prikryjeme pokrievkou. Necháme variť asi 6-8 minút.
8. Následne vyberieme potrieme olejom a necháme na mriežke vychladnúť.

Dobrý tip:
Môžeme použiť aj samotne 250 g Bread mix dark alebo 250 g Bread mix white.

Pridať hodnotenie
* * *
Ingrediencie
Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku

Produkty k receptu
Newsletter

Máte záujem vedieť ako prvý o našich akciách, novinkách a receptoch?

Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti. Používaním našej webovej lokality vyjadrujete súhlas s používaním všetkých súborov cookie v súlade s našimi zásadami používania súborov cookie. Prečítať viac

Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré do vášho počítača umiestňujú vami navštívené webové lokality. Webové lokality používajú súbory cookie na uľahčenie efektívnej navigácie a vykonania určitých funkcií používateľom. Súbory cookie, ktoré sú potrebné na správne fungovanie webovej lokality, možno nastaviť bez vášho súhlasu. Všetky ostatné súbory cookie musia byť pred nastavením v prehliadači schválené. Svoj súhlas s používaním súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť na tejto stránke.


Prijať nevyhnutné