Bezlepková tvarohová roláda s ríbezľami
Cesto
- 130 g Cake mix Liana
- 130 g cukor práškový
- 1 PL Kakao tmavé Liana
- 7 ks vajcia
Plnka
- 300 ml rastlinná šľahačka
- 100 g čierne ríbezle
- 80 g cukor práškový
- 4 PL ríbezľový džem
- 2 vrecká Vanilínový cukor Liana
- 250 g tvaroh jemný
- Vyšľaháme vajíčka s cukrom a jemne vmiešame vareškou Cake mix. Z cesta odoberieme 4 PL a zamiešame Kakao tmavé. Kakaovú časť vložíme do cukrárskeho vrecka a nastriekame rôzne tvary na papier na pečenie. Plech s papierom na pečenie vložíme do vyhriatej rúry a zapečieme pri 170°C 3 - 4 minúty. Rovnomerne navrstvíme zvyšné biele cesto a pečieme 15 - 17 minút.
- Cesto aj s papierom na pečenie presunieme na navlhčenú utierku a zrolujeme do rolády. Necháme vychladnúť.
- Na vychladnutú roládu natrieme ríbezľový džem. Rastlinnú šľahačku, tvaroh, Vanilínový cukor a práškový cukor vyšľaháme do tuha. Primiešame očistené ríbezle a natrieme na džem. Zrolujeme a necháme stuhnúť.
Cesto
- 130 g Cake mix Liana
- 130 g cukor práškový
- 1 PL Kakao tmavé Liana
- 7 ks vajcia
Plnka
- 300 ml rastlinná šľahačka
- 100 g čierne ríbezle
- 80 g cukor práškový
- 4 PL ríbezľový džem
- 2 vrecká Vanilínový cukor Liana
- 250 g tvaroh jemný
Produkty k receptu