Bábovka s vaječným likérom

Bábovka s vaječným likérom

Trvanie: 00:60 (h:m) Porcie: 12 (ks)
Na raňajky s džemom a kakaom, po obede ako dezert. Všetci ju máme radi na akýkoľvek spôsob :)
Ingrediencie
Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku

1. Múku, Zlatý krém, Kypriaci prášok do pečiva, práškový a Vanilínový cukor premiešame v miske. Pridáme tekuté suroviny - vajcia, olej, vaječný likér a všetko spolu dobre vyšľaháme. Oddelíme 1/3 cesta a pridáme Kakao tmavé.

2. Cesto postupne nalievame do vymastenej a múkou vysypanej formy na bábovku. Najprv nalejeme väčšiu časť svetlého cesta, potom kakaové cesto a nakoniec opäť svetlé cesto.

3. Pečieme vo vyhriatej rúre pri 180°C 5 - 10 minút. Potom teplotu znížime na 165°C a dopečieme 50 minút. Hotovú upečenú bábovku posypeme práškovým cukrom.

Dobrý tip:
Bezlepkovú verziu receptu pripravíme zámenou hladkej múky za 125 g Cake mix Liana a vynecháme Kypriaci prášok do pečiva Liana.

Pridať hodnotenie
* * *
Ingrediencie
Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku

Produkty k receptu
Newsletter

Máte záujem vedieť ako prvý o našich akciách, novinkách a receptoch?

Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti. Používaním našej webovej lokality vyjadrujete súhlas s používaním všetkých súborov cookie v súlade s našimi zásadami používania súborov cookie. Prečítať viac

Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré do vášho počítača umiestňujú vami navštívené webové lokality. Webové lokality používajú súbory cookie na uľahčenie efektívnej navigácie a vykonania určitých funkcií používateľom. Súbory cookie, ktoré sú potrebné na správne fungovanie webovej lokality, možno nastaviť bez vášho súhlasu. Všetky ostatné súbory cookie musia byť pred nastavením v prehliadači schválené. Svoj súhlas s používaním súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť na tejto stránke.


Prijať nevyhnutné