Superrýchla bezlepková piškóta s jablkami
- 2 ks vajce
 - 6 PL cukor kryštálový
 - 6 PL olej
 - 8 PL mlieko
 - 8 PL Cake mix Liana
 - 600-700 g nastrúhané jablká
 - 10 g Vanilkový cukor Liana
 - 20 g Škoricový cukor Liana
 
Ďalej potrebujeme
Plech veľkosti
- 27 x 24 cm
 
- Vajcia s cukrom vyšľaháme do peny.
 - Postupne pridávame olej a mlieko. Mixérom pri nízkych otáčkach vmiešame Cake mix.
 - Polovicu cesta vylejeme na plech vystlaný papierom na pečenie. Predpečieme 10 minút pri 170°C.
 - Na predpečené cesto navrstvíme nastrúhané jablká ochutené vanilkovým a škoricovým cukrom.
 - Zalejeme zvyšným cestom a pečieme 30 minút pri 170°C.
 - Vychladnutý koláč posypeme dekoračným práškovým cukrom.
 
- 2 ks vajce
 - 6 PL cukor kryštálový
 - 6 PL olej
 - 8 PL mlieko
 - 8 PL Cake mix Liana
 - 600-700 g nastrúhané jablká
 - 10 g Vanilkový cukor Liana
 - 20 g Škoricový cukor Liana
 
Ďalej potrebujeme
Plech veľkosti
- 27 x 24 cm
 
Produkty k receptu