Kurací paprikáš s bezlepkovými kolienkami Liana
- 2 balenia Bezlepkové cestoviny Liana - Kolienka - Cornetti Rigati (200 g)
- 750 g kuracie prsia
- 1 cibuľa
- 250 ml sladká smotana
- 1 PL vegeta
- 1 PL sladká červená paprika
- cca 130 ml mlieko
- 2–3 PL Liana Universal mix
- olej
- soľ
- Na oleji speníme cibuľku, pridáme k nej nakrájané kuracie prsia a krátko ich orestujeme posypané vegetou, pridáme červenú papriku. Mäso podlejeme vodou, aby bolo takmer zaliate, a dusíme do mäkka (45–60 minút podľa veľkosti nakrájaného mäsa). Ak je potrebné, vodu môžeme doliať.
- Medzitým v hrnčeku rozmiešame mlieko a múku. Hotové mäso vyberieme a do hrnca vlejeme pripravenú múčnu zmes, ktorú krátko povaríme. Takto zahustenú omáčku ešte rozmixujeme do hladka.
- Po odstavení z ohňa pridáme sladkú smotanu a vložíme naspäť mäso.
- Podávame s bezlepkovými kolienkami Liana Cornetti Rigati, uvarenými v osolenej vode podľa návodu. Skvelá a chutná príloha k bezlepkovému kuraciemu paprikášu!
- 2 balenia Bezlepkové cestoviny Liana - Kolienka - Cornetti Rigati (200 g)
- 750 g kuracie prsia
- 1 cibuľa
- 250 ml sladká smotana
- 1 PL vegeta
- 1 PL sladká červená paprika
- cca 130 ml mlieko
- 2–3 PL Liana Universal mix
- olej
- soľ
Produkty k receptu