Kakaová bábovka s acidkom
Cesto
- 1 hrnček práškový cukor
 - 2 vajcia
 - 1/4 hrnčeka olej
 - 1 hrnček acidofilné mlieko alebo kefír
 - 1 hrnček polohrubá múka
 - 1/4 hrnčeka špaldová múka alebo len polohrubá múka
 - 1/4 hrnčeka Kakao tmavé Liana
 - 1 lyžička Kypriaci prášok do pečiva Liana
 - 1 lyžička Sóda bikarbóna Liana
 - štipka soli
 
Dodatky
- hrozienka, sušené slivky, sekané orechy, kúsky čokolády ...
 
1. Všetky suroviny na cesto zmiešame v jednej nádobe a nakoniec pridáme podľa chuti hrozienka, slivky, orechy, čokoládu. 
2. Vylejeme do formy na bábovku.
3. Pečieme pri teplote 170°C 50 minút. Po vychladnutí vyklopíme z formy a môžeme poliať čokoládovou polevou alebo posypeme práškovým cukrom. 
Dobrý tip:
Ak použijeme kovovú alebo sklenenú formu na bábovku musíme ju vytrieť maslom a vysypať múkou, aby sa nám bábovka z formy po upečení dobre vyklopila. 
Dobrý tip 2:
Bezlepkovú verziu pripravíme zámenou múky a kypriaceho prášku za 1 a 1/4 hrnčeka Cake mix Liana.
Cesto
- 1 hrnček práškový cukor
 - 2 vajcia
 - 1/4 hrnčeka olej
 - 1 hrnček acidofilné mlieko alebo kefír
 - 1 hrnček polohrubá múka
 - 1/4 hrnčeka špaldová múka alebo len polohrubá múka
 - 1/4 hrnčeka Kakao tmavé Liana
 - 1 lyžička Kypriaci prášok do pečiva Liana
 - 1 lyžička Sóda bikarbóna Liana
 - štipka soli
 
Dodatky
- hrozienka, sušené slivky, sekané orechy, kúsky čokolády ...
 
Produkty k receptu