Perníková tvarohová bábovka

1:00 (h:m)
1:20 (h:m)
Porcie: 12 (ks)
Jednoduchá šťavnatá bábovka, bez použitia mixéra a váhy.
Ingrediencie

Nakúpiť Liana produkty z receptu

Postup
  1. Všetky suroviny okrem kakaa vymiešame ručne metličkou.
  2. Polovicu cesta oddelíme do druhej nádoby. Do tohto cesta pridáme lyžicu kakaa a dobre premiešame.
  3. Kovovú formu vytrieme olejom a vysypeme múkou. Do formy nalejeme najprv biele cesto, potom kakaové a ukončíme znova bielym cestom. Hustota cesta závisí od použitého tvarohu. Ak sa nám zdá cesto príliš husté pre nalievanie, môžeme priliať trocha mlieka na zriedenie.
  4. Pečieme v teplovzdušnej rúre na 165°C asi 50 minút.
  5. Upečenú bábovku necháme vychladnúť a vyklopíme z formy.
  6. Posypeme práškovým cukrom a podávame.
Ohodnotiť recept

Prihláste sa, ak chcete pridať hodnotenie.

Ingrediencie

Nakúpiť Liana produkty z receptu


Produkty k receptu
Newsletter

Máte záujem vedieť ako prvý o našich akciách, novinkách a receptoch?

Zásady používania cookies

Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti. Používaním našej webovej lokality vyjadrujete súhlas s používaním všetkých súborov cookie v súlade s našimi zásadami používania súborov cookie. Prečítať viac

Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré do vášho počítača umiestňujú vami navštívené webové lokality. Webové lokality používajú súbory cookie na uľahčenie efektívnej navigácie a vykonania určitých funkcií používateľom. Súbory cookie, ktoré sú potrebné na správne fungovanie webovej lokality, možno nastaviť bez vášho súhlasu. Všetky ostatné súbory cookie musia byť pred nastavením v prehliadači schválené. Svoj súhlas s používaním súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť na tejto stránke.