Bezlepkové škoricové sušienky
- 170 g Cake mix Liana
- 170 g maslo
- 70 g Puding mliečna čokoláda Liana
- 70 g cukor práškový
- 2 PL mlieko
- 10 ks krovky
- 1,5 vrecka Škoricový cukor Liana
- plátok masla
- V kuchynskom robote vymiešame hákom maslo s práškovým a Škoricovým cukrom, pridáme Cake mix zmiešanú s pudingovým práškom a mlieko. Vypracujeme kompaktné cesto.
- Z cesta urobíme guľôčky vo veľkosti vlašského orecha, ktoré uložíme na plech vystlaný papierom na pečenie. Lisom na citrusy urobíme do každej guľôčky dierku. Pečieme vo vyhriatej rúre pri 180°C cca 8 minút. Po vytiahnutí z rúry koncom varechy dierku viac prehĺbime.
- Krovky s plátkom masla rozpustíme. Vložíme do cukrárskeho vrecka a do každej sušienky navrstvíme karamelový krém. Necháme stuhnúť.
- 170 g Cake mix Liana
- 170 g maslo
- 70 g Puding mliečna čokoláda Liana
- 70 g cukor práškový
- 2 PL mlieko
- 10 ks krovky
- 1,5 vrecka Škoricový cukor Liana
- plátok masla
Produkty k receptu