Bezlepkové rezy s ovocným želé
Ingrediencie
Cesto:
4 vajcia
180 g práškový cukor
200 g Cake mix Liana
50 ml olej
100 ml mlieko alebo voda
Ovocné želé:
400 g rôzne ovocie (napr. jahody, maliny, lesné ovocie, čučoriedky, marhule, broskyne)
voda
5 PL cukor
2 ks Zlatý krém Liana
Postup
1. Vyšľaháme vajíčka s práškovým cukrom, pridáme mlieko, olej a nakoniec zľahka vmiešame zmes Cake mix. Cesto vylejeme na vymastený a zmesou Cake mix vysypaný plech. Upečieme pri teplote 175°C dozlatista.
2. Ovocie zmixujeme a doplníme do 800 ml vodou. Časť dáme variť s cukrom a vo zvyšnom rozmiešame Zlatý krém. Vlejeme do vriaceho ovocia a stáleho miešania varíme do zhustnutia asi 3-5 minút.
3. Vylejeme na vychladnutý korpus a necháme vychladnúť.