Bezlepkové pizzové posúchy

  • Po vychladnutí ich môžete dať do mrazničky, večer ak posúchy vytiahnete ráno máte postarané o chutné raňajky.
pre recept na Bezlepkový smotanový posúch s klobásou kliknite sem.
Bezlepkové pizzové posúchy
  • 0
    hodnotenie
  • Trvanie
    03:00
    (h:m)
  • Porcie
    6-10
    (ks)

Ingrediencie

100 ml voda
1 lyžička cukor
½ kocky droždia
300 g Bread mix dark Liana
200 g Bread mix white Liana
1 lyžička soľ
330 ml voda
1 lyžica olivový olej
 
Na obloženie:
200 ml pasírované paradajky
2 lyžice olivový olej
2 lyžičky korenie na pizzu
½ lyžičky sušený cesnak
150 g kuracia šunka
150 g syr
100 g slaninka
oregano
ryžová múka Liana na podsypanie

Postup

1. Z vody, cukru a droždia pripravíme kvások. Necháme ho cca 10 minút postáť na teplom mieste.
2. Do kuchynského robota vysypeme Bread mix dark, Bread mix white, soľ, vodu, kvások z droždia a miesime pokiaľ sa suroviny nespoja do pevného cesta. Neskôr pridáme olej a premiesime. Preložíme do misky, zakryjeme fóliou a necháme 45 minút kysnúť.
3. Premiešame pasírované paradajky s olejom, korením na pizzu a cesnakom. Ostatné suroviny nakrájame. 
4. Vykysnuté cesto preložíme na pomúčenú dosku ryžovou múkou a premiesime. Rozdelíme na 6-10 častí, podľa toho aké veľké chceme posúchy. 
5. Každú časť vyvaľkáme na cca 0,5-0,7 cm hrubú placku. Rozložíme na plech vystlaný papierom na pečenie. Na každú placku natrieme pripravenú paradajkovú zmes, poukladáme šunku, slaninu, posypeme syrom a oreganom. Necháme podkysnúť 15 minút. 
6. V rozohriatej rúre pečieme pri 200°C 20-25 minút. 

Čo si myslíte o tomto recepte?

0
Počet hodnotení: 0
Používaním stránok prevádzkovateľa Imrich Goliaš - LIANA-GOLF
súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby.
Viac informácií.