Bezlepkový pudingový koláč

Trvanie: 0:60 (h:m) Porcie: 12-16 (ks)
Tento bezlepkový koláč s karamelovým pudingom, kyslou smotanou a čerstvými malinami je ideálny na každú príležitosť. Vďaka Liana Cake mixu je príprava jednoduchá a výsledok chutný a jemný. Kombinácia sladkého karamelu, jemnej kyslej smotany a osviežujúcich malín vytvára dokonalý dezert, ktorý poteší celú rodinu. Skvelý tip na zdravší domáci zákusok, ktorý si môžete vychutnať bez obáv z lepku.
Ingrediencie

Na cesto:                                                                                                  150 g Liana Cake mix 
3 vajíčka
70 g cukor krupica
60 ml olej
60 ml voda


Na puding:
1 balenie Liana karamel puding 
60 g cukor krupica
500 ml mlieko


Na krém:
3 ks kyslá smotana (min. 16% tuku)
3 balíčky Liana vanilkový cukor


Na karamel:
100 g cukor krupica
60 g šľahačka
45 g maslo
20 ml brandy

Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku
  1.  na korpus si oddelíš žĺtka od bielok, ku každému pridáš polovicu cukru a vyšľaháš pevný sneh a žĺtka do peny, žĺtka pridáš do snehu, opatrne premiešaš, pridáš tekuté suroviny, opäť zamiešaš a nakoniec pridáš bezlepkovú zmes Cake mix
  2.  v deci mlieka si rozmiešaš puding a v hrnci zohreješ zvyšok mlieka s cukrom, keď je mlieko horúce postupne prilievaš zmes a uvaríš puding, hneď takto horúci ho lyžicou vrstvíš na cesto a dáš piecť na 180 stupňov cca 25-30 minút
  3.  medzitým si upál z cukru karamel, pridaj maslo, teplú smotanu a nakoniec už len primiešaj brandy, v druhej miske si zmiešaj smotany s vanilkovým cukrom
  4.  po upečení nechaj koláč trošku vychladnúť, rozotri hore smotanový krém, dozdob karamelom a nechaj v chladničke aspoň 2 hodinky stuhnúť a nakoniec dozdob malinami
     
Pridať hodnotenie
* * *
Ingrediencie

Na cesto:                                                                                                  150 g Liana Cake mix 
3 vajíčka
70 g cukor krupica
60 ml olej
60 ml voda


Na puding:
1 balenie Liana karamel puding 
60 g cukor krupica
500 ml mlieko


Na krém:
3 ks kyslá smotana (min. 16% tuku)
3 balíčky Liana vanilkový cukor


Na karamel:
100 g cukor krupica
60 g šľahačka
45 g maslo
20 ml brandy

Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku

Produkty k receptu
Newsletter

Máte záujem vedieť ako prvý o našich akciách, novinkách a receptoch?

Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti. Používaním našej webovej lokality vyjadrujete súhlas s používaním všetkých súborov cookie v súlade s našimi zásadami používania súborov cookie. Prečítať viac

Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré do vášho počítača umiestňujú vami navštívené webové lokality. Webové lokality používajú súbory cookie na uľahčenie efektívnej navigácie a vykonania určitých funkcií používateľom. Súbory cookie, ktoré sú potrebné na správne fungovanie webovej lokality, možno nastaviť bez vášho súhlasu. Všetky ostatné súbory cookie musia byť pred nastavením v prehliadači schválené. Svoj súhlas s používaním súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť na tejto stránke.