TIRAMISU dezert zo stužovača šľahačky Liana

TIRAMISU dezert zo stužovača šľahačky Liana

Rýchly dezert TIRAMISU pripravíte aj za pomoci stužovača šľahačky Liana s príchuťou tiramisu.
Ingrediencie
Krém
Ďalej potrebujeme
  • podlhovasté piškóty
  • 200 ml silnejšia instantná káva alebo melta
  • 50 ml mandľový alebo kávový likér
  • Kakao tmavé Liana
Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku
  1. Uvaríme silnejšiu kávu a necháme vychladnúť.
  2. Vyšľaháme rastlinnú šľahačku do polotuha. Stužovač šľahačky tiramisu rozmiešame vo vode a vmiešame do polovyšľahanej rastlinnej šľahačky. Šľaháme do požadovanej konzistencie.
  3. Poháre alebo podložku vyložíme piškótami, pokvapkáme kávou zmiešanou s mandľovým alebo kávovým likérom. Cukrárskym vreckom navrstvíme časť krému. Znovu uložíme vrstvu piškót a postup zopakujeme.
  4. Povrch tiramisu posypeme hrubšou vrstvou Kakaa tmavého Liana a necháme chvíľu stuhnúť v chladničke.

Dobrý tip:
Ak je krém príliš hustý, prilejeme trochu vody alebo mlieka.

Dobrý tip 2:
Pre bezlepkovú verziu pripravíme Bezlepkové podlhovasté piškóty podľa nášho receptu https://www.lianasro.sk/nase-recepty/podlhovaste-bezlepkove-piskoty

Pridať hodnotenie
* * *
Ingrediencie
Krém
Ďalej potrebujeme
  • podlhovasté piškóty
  • 200 ml silnejšia instantná káva alebo melta
  • 50 ml mandľový alebo kávový likér
  • Kakao tmavé Liana
Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku

Produkty k receptu
Newsletter

Máte záujem vedieť ako prvý o našich akciách, novinkách a receptoch?

Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti. Používaním našej webovej lokality vyjadrujete súhlas s používaním všetkých súborov cookie v súlade s našimi zásadami používania súborov cookie. Prečítať viac

Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré do vášho počítača umiestňujú vami navštívené webové lokality. Webové lokality používajú súbory cookie na uľahčenie efektívnej navigácie a vykonania určitých funkcií používateľom. Súbory cookie, ktoré sú potrebné na správne fungovanie webovej lokality, možno nastaviť bez vášho súhlasu. Všetky ostatné súbory cookie musia byť pred nastavením v prehliadači schválené. Svoj súhlas s používaním súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť na tejto stránke.


Prijať nevyhnutné