Rýchly perník
- 300 g múka polohrubá
- 1 vrecko Kypriaci prášok do perníka Liana
- 180 g cukor
- 2 vajcia
- 300 ml mlieko (sladké, acidofilné alebo voda)
- 3 PL džem
- 100 ml olej
- 2 - 3 PL Kakao tmavé Liana
- podľa chuti kúsky čokolády, drvené orechy, sušené hrozienka ...
- Všetky suroviny vyšľaháme elektrickým šľahačom v miske. Vylejeme na plech vystlaný papierom na pečenie.
- Upečieme pri 180°C 15 - 20 minút. Vrch posypeme práškovým cukrom alebo potrieme džemom a polejeme roztopenou čokoládou.
Dobrý tip:
Do cesta po vyšľahaní môžeme pre obmenu rôznych variácií lyžicou primiešať podľa chuti napr. kúsky čokolády, drvené orechy, sušené hrozienka, mak, kokos...
- 300 g múka polohrubá
- 1 vrecko Kypriaci prášok do perníka Liana
- 180 g cukor
- 2 vajcia
- 300 ml mlieko (sladké, acidofilné alebo voda)
- 3 PL džem
- 100 ml olej
- 2 - 3 PL Kakao tmavé Liana
- podľa chuti kúsky čokolády, drvené orechy, sušené hrozienka ...
Produkty k receptu