Kakaová bábovka s acidkom

Kakaová bábovka s acidkom

Trvanie: 00:50 (h:m)
Rýchla bábovka, ktorá je skvelá aj ako raňajky či olovrant.

Bez lepku pre recept na Tvarohovo - špaldovú bábovku

Ingrediencie
Cesto
Dodatky
  • hrozienka, sušené slivky, sekané orechy, kúsky čokolády ...
Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku

1. Všetky suroviny na cesto zmiešame v jednej nádobe a nakoniec pridáme podľa chuti hrozienka, slivky, orechy, čokoládu.
2. Vylejeme do formy na bábovku.
3. Pečieme pri teplote 170°C 50 minút. Po vychladnutí vyklopíme z formy a môžeme poliať čokoládovou polevou alebo posypeme práškovým cukrom.

Dobrý tip:
Ak použijeme kovovú alebo sklenenú formu na bábovku musíme ju vytrieť maslom a vysypať múkou, aby sa nám bábovka z formy po upečení dobre vyklopila.

Dobrý tip 2:
Bezlepkovú verziu pripravíme zámenou múky a kypriaceho prášku za 1 a 1/4 hrnčeka Cake mix Liana.

Pridať hodnotenie
* * *
Ingrediencie
Cesto
Dodatky
  • hrozienka, sušené slivky, sekané orechy, kúsky čokolády ...
Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku

Produkty k receptu
Newsletter

Máte záujem vedieť ako prvý o našich akciách, novinkách a receptoch?

Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti. Používaním našej webovej lokality vyjadrujete súhlas s používaním všetkých súborov cookie v súlade s našimi zásadami používania súborov cookie. Prečítať viac

Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré do vášho počítača umiestňujú vami navštívené webové lokality. Webové lokality používajú súbory cookie na uľahčenie efektívnej navigácie a vykonania určitých funkcií používateľom. Súbory cookie, ktoré sú potrebné na správne fungovanie webovej lokality, možno nastaviť bez vášho súhlasu. Všetky ostatné súbory cookie musia byť pred nastavením v prehliadači schválené. Svoj súhlas s používaním súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť na tejto stránke.


Prijať nevyhnutné