Jemný perník s exkluzívnym pudingom
- 300 g múka polohrubá
- 300 g cukor kryštálový
- 500 ml mlieko
- 150 ml olej
- 1 vrecko Puding tmavá čokoláda Liana
- 3 PL lekvár
- 2 - 3 PL Kakao tmavé Liana
- 2 vajcia
- 1 vrecko Kypriaci prášok do perníka Liana
- 1 KL Sóda bikarbóna Liana
- Všetky suroviny spolu vyšľaháme. My sme časť múky nahradili 1 vreckom Puding TMAVÁ ČOKOLÁDA Liana.
- Podľa chuti môžeme pridať sušené ovocie, sekané orechy, kokos, kúsky čokolády...
- Pečieme na vymastenom a hrubou múkou vysypanom plechu pri teplote 175°C 20 - 25 minút.
Dobrý tip:
Upečený perník potrieme Citrónovou polevou Liana alebo lekvárom.
- 300 g múka polohrubá
- 300 g cukor kryštálový
- 500 ml mlieko
- 150 ml olej
- 1 vrecko Puding tmavá čokoláda Liana
- 3 PL lekvár
- 2 - 3 PL Kakao tmavé Liana
- 2 vajcia
- 1 vrecko Kypriaci prášok do perníka Liana
- 1 KL Sóda bikarbóna Liana
Produkty k receptu