Bezlepkový slaný koláč s bedľami
- 160 g Bread mix white Liana
 - 150 ml vlažná voda
 - 40 g Ciroková múka Liana
 - 40 g šunka
 - 40 g tvrdý syr
 - 3-4 ks bedľa
 - 1 menšia cibuľa
 - ½ KL cukor
 - ½ KL soľ
 - ¼ kocky droždie
 
Ďalej potrebujeme
- olej
 - soľ, mleté čierne korenie na dochutenie
 - Ryžová múka Liana na podsypanie
 
- Pripravíme kvások z vlažnej vody, cukru a droždia. Necháme 10 minút vzísť.
 - Do misy vložíme Bread mix white, Cirokovú múku, soľ a nakoniec pripravený kvások z droždia. Ručne vypracujeme cesto, prikryjeme a necháme 20 minút kysnúť.
 - Na oleji speníme cibuľku, pridáme nakrájané bedle, osolíme, okoreníme a restujeme cca 5 minút. Necháme vychladnúť.
 - Na pomúčenej pracovnej doske cesto premiesime a vyvaľkáme do tvaru plechu, na ktorom budeme koláč piecť. Cesto preložíme na plech vymastený olejom, poukladáme plátky šunky, na to orestované bedle, zasypeme nastrúhaným syrom a pečieme vo vyhriatej rúre na 180°C cca 25 minút.
 
- 160 g Bread mix white Liana
 - 150 ml vlažná voda
 - 40 g Ciroková múka Liana
 - 40 g šunka
 - 40 g tvrdý syr
 - 3-4 ks bedľa
 - 1 menšia cibuľa
 - ½ KL cukor
 - ½ KL soľ
 - ¼ kocky droždie
 
Ďalej potrebujeme
- olej
 - soľ, mleté čierne korenie na dochutenie
 - Ryžová múka Liana na podsypanie
 
Produkty k receptu