Bezlepkový slaný koláč s bedľami

Bezlepkový slaný koláč s bedľami

Trvanie: 01:20 (h:m) Porcie: 8 (ks)
Pripravte si doma skvelý slaný koláč plný jesenných chutí v podobe bedlí.

Bez lepku Pre recept na Bezlepkový slaný vrkoč

Ingrediencie
Ďalej potrebujeme
Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku
  1. Pripravíme kvások z vlažnej vody, cukru a droždia. Necháme 10 minút vzísť.
  2. Do misy vložíme Bread mix white, Cirokovú múku, soľ a nakoniec pripravený kvások z droždia. Ručne vypracujeme cesto, prikryjeme a necháme 20 minút kysnúť.
  3. Na oleji speníme cibuľku, pridáme nakrájané bedle, osolíme, okoreníme a restujeme cca 5 minút. Necháme vychladnúť.
  4. Na pomúčenej pracovnej doske cesto premiesime a vyvaľkáme do tvaru plechu, na ktorom budeme koláč piecť. Cesto preložíme na plech vymastený olejom, poukladáme plátky šunky, na to orestované bedle, zasypeme nastrúhaným syrom a pečieme vo vyhriatej rúre na 180°C cca 25 minút.
Pridať hodnotenie
* *
Ingrediencie
Ďalej potrebujeme
Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku

Produkty k receptu
Newsletter

Máte záujem vedieť ako prvý o našich akciách, novinkách a receptoch?

Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti. Používaním našej webovej lokality vyjadrujete súhlas s používaním všetkých súborov cookie v súlade s našimi zásadami používania súborov cookie. Prečítať viac

Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré do vášho počítača umiestňujú vami navštívené webové lokality. Webové lokality používajú súbory cookie na uľahčenie efektívnej navigácie a vykonania určitých funkcií používateľom. Súbory cookie, ktoré sú potrebné na správne fungovanie webovej lokality, možno nastaviť bez vášho súhlasu. Všetky ostatné súbory cookie musia byť pred nastavením v prehliadači schválené. Svoj súhlas s používaním súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť na tejto stránke.


Prijať nevyhnutné