Bezlepkový slaný koláč s bedľami
- 160 g Bread mix white Liana
- 150 ml vlažná voda
- 40 g Ciroková múka Liana
- 40 g šunka
- 40 g tvrdý syr
- 3-4 ks bedľa
- 1 menšia cibuľa
- ½ KL cukor
- ½ KL soľ
- ¼ kocky droždie
Ďalej potrebujeme
- olej
- soľ, mleté čierne korenie na dochutenie
- Ryžová múka Liana na podsypanie
- Pripravíme kvások z vlažnej vody, cukru a droždia. Necháme 10 minút vzísť.
- Do misy vložíme Bread mix white, Cirokovú múku, soľ a nakoniec pripravený kvások z droždia. Ručne vypracujeme cesto, prikryjeme a necháme 20 minút kysnúť.
- Na oleji speníme cibuľku, pridáme nakrájané bedle, osolíme, okoreníme a restujeme cca 5 minút. Necháme vychladnúť.
- Na pomúčenej pracovnej doske cesto premiesime a vyvaľkáme do tvaru plechu, na ktorom budeme koláč piecť. Cesto preložíme na plech vymastený olejom, poukladáme plátky šunky, na to orestované bedle, zasypeme nastrúhaným syrom a pečieme vo vyhriatej rúre na 180°C cca 25 minút.
- 160 g Bread mix white Liana
- 150 ml vlažná voda
- 40 g Ciroková múka Liana
- 40 g šunka
- 40 g tvrdý syr
- 3-4 ks bedľa
- 1 menšia cibuľa
- ½ KL cukor
- ½ KL soľ
- ¼ kocky droždie
Ďalej potrebujeme
- olej
- soľ, mleté čierne korenie na dochutenie
- Ryžová múka Liana na podsypanie
Produkty k receptu