Bezlepkový slaný koláč s bedľami

  • Pripravte si doma skvelý slaný koláč plný jesenných chutí v podobe bedlí.
Pre recept na Bezlepkový slaný vrkoč kliknite sem.
Bezlepkový slaný koláč s bedľami
  • 0
    hodnotenie
  • Trvanie
    01:20
    (h:m)
  • Porcie
    8
    (ks)

Ingrediencie

160 g Bread mix white Liana
150 ml vlažná voda
40 g Ciroková múka Liana
40 g šunka
40 g tvrdý syr
3-4 ks bedľa
1 menšia cibuľa
½ KL cukor
½ KL soľ
¼ kocky droždie
 
Ďalej potrebujeme:
olej
soľ, mleté čierne korenie na dochutenie
Ryžová múka Liana na podsypanie

 

Postup

1. Pripravíme kvások z vlažnej vody, cukru a droždia. Necháme 10 minút vzísť.
 
2. Do misy vložíme Bread mix white, Cirokovú múku, soľ a nakoniec pripravený kvások z droždia. Ručne vypracujeme cesto, prikryjeme a necháme 20 minút kysnúť.
 
3. Na oleji speníme cibuľku, pridáme nakrájané bedle, osolíme, okoreníme a restujeme cca 5 minút. Necháme vychladnúť.
 
4. Na pomúčenej pracovnej doske cesto premiesime a vyvaľkáme do tvaru plechu, na ktorom budeme koláč piecť. Cesto preložíme na plech vymastený olejom, poukladáme plátky šunky, na to orestované bedle, zasypeme nastrúhaným syrom a pečieme vo vyhriatej rúre na 180°C cca 25 minút.

Produkty k receptu

Čo si myslíte o tomto recepte?

0
Počet hodnotení: 0
Používaním stránok prevádzkovateľa Imrich Goliaš - LIANA-GOLF
súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby.
Viac informácií.